Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 166
Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec.
Engelsk navn
Rye bread crumbs with brown sugar, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,730
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1473 kJ 1003
Energi, kcal 352 kcal 1003
total-N 1,046 g 0,875 - 1,286 4 1064
Protein, total 6,1 g 5,101 - 7,497 4 1064
Protein, deklaration 6,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 81,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 71,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 71,2 g 1003
Tilsat sukker 40,0 g 1003
Kostfiber 9,8 g 8,7 - 12,5 4 1064
Fedt, total 2,0 g 1,9 - 2,3 4 1064
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 2,65 - 3,76 4 1064
Tørstof 92,6 g 91,000 - 95,000 4 1064
Vand 7,4 g 5,000 - 9,000 4 1064
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,100 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,100 mg 1003
alfa-tokotrienol 0,150 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,590 mg 1 1066
B2-vitamin, riboflavin 0,380 mg 1 1066
Niacin 0,750 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 990 mg 820 - 1270 4 1064
Natrium, Na 326 mg 173 - 534 8 2088
Kalium, K 418 mg 400 - 450 4 1064
Calcium, Ca 20,0 mg 1065
Magnesium, Mg 66,0 mg 55 - 83 4 1064
Phosphor, P 100 mg 1003
Jern, Fe 5,70 mg 4,3 - 6,6 4 1064
Zink, Zn 2,32 mg 1 1066
Jod, I 3,40 µg 2,8 - 5,2 6 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,950 g 0,5 - 1,5 4 1064
Glucose 1,45 g 1,1 - 2,4 4 1064
Monosaccharider, total 2,40 g 1003
Lactose 0 g 4 1064
Maltose 0,930 g 0 - 1,8 4 1064
Saccharose 37,1 g 21,5 - 48,2 4 1064
Disaccharider, total 38,0 g 1003
Raffinose 0 g 4 1064
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 40,4 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,248 17,0 1039
C18:0 0,012 0,83 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,260 17,8 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,804 55,0 1039
C18:3,n-3 0,136 9,32 1039
C20:4,n-6 0,000 0,00 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,260 17,8 1003
Sum monoumættede 0,260 17,8 1003
Sum polyumættede 0,940 64,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,46 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,136 9,32 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,804 55,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 1656
Leucin 0 1656
Lysin 0 1656
Methionin 0 1656
Cystin 0 1656
Phenylalanin 0 1656
Tyrosin 0 1656
Threonin 0 1656
Tryptofan 45 43 1027
Valin 0 1656
Arginin 0 1656
Histidin 0 1656
Alanin 0 1656
Asparaginsyre 0 1656
Glutaminsyre 0 1656
Glycin 0 1656
Prolin 0 1656
Serin 0 1656

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby