DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 166
Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec.
Engelsk navn
Rye bread crumbs with brown sugar, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,83
FCF 0,730
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1473 kJ 1003
Energi, kcal 348 kcal 1003
Nitrogen, total 1,046 g 0,875 - 1,28 4 1064
Protein, videnskabelig 6,1 g 5,1 - 7,49 4 1064
Protein, deklaration 6,5 g 5,46 - 8,03 4 1064
Kulhydrat, difference 81,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 71,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 71,2 g 1003
Tilsat sukker 40,0 g 1003
Kostfibre 9,8 g 8,7 - 12,5 4 1064
Fedt, total 2,0 g 1,9 - 2,3 4 1064
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 2,65 - 3,76 4 1064
Tørstof 92,6 g 91 - 95 4 1064
Vand 7,4 g 5 - 9 4 1064
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,1000 α-TE
alfa-tokoferol 0,1000 mg 1003
alfa-tokotrienol 0,150 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,590 mg 1 1066
B2-vitamin, riboflavin 0,380 mg 1 1066
Niacinækvivalent 0,750 NE 1003
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 990 mg 820 - 1270 4 1064
Natrium, Na 326 mg 173 - 534 8 2088
Kalium, K 418 mg 400 - 450 4 1064
Calcium, Ca 20,0 mg 1065
Magnesium, Mg 66,0 mg 55 - 83 4 1064
Fosfor, P 100,0 mg 1003
Jern, Fe 5,70 mg 4,3 - 6,6 4 1064
Zink, Zn 2,32 mg 1 1066
Jod, I 3,40 µg 2,8 - 5,2 6 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,950 g 0,5 - 1,5 4 1064
Glukose 1,45 g 1,1 - 2,4 4 1064
Monosaccharider, total 2,40 g 1003
Laktose 0 g 4 1064
Maltose 0,930 g 0 - 1,8 4 1064
Sakkarose 37,1 g 21,5 - 48,2 4 1064
Disaccharider, total 38,0 g 1003
Raffinose 0 g 4 1064
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, total 40,4 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,248 16,9 1039
C18:0 0,012 0,835 1039
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,260 17,8 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,804 55 1039
C18:3,n-3 (ALA) 0,136 9,32 1039
C20:4,n-6 0,000 0 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,260 17,8 1003
Sum monoumættede 0,260 17,8 1003
Sum polyumættede 0,940 64,3 1003
Fedtsyrer, total 1,460 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,136 9,32 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,804 55 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 250 1656
Leucin 430 1656
Lysin 220 1656
Methionin 99 1656
Cystin 94 1656
Phenylalanin 290 1656
Tyrosin 130 1656
Threonin 220 1656
Tryptofan 45 43 1027
Valin 360 1656
Arginin 280 1656
Histidin 150 1656
Alanin 310 1656
Asparaginsyre 430 1656
Glutaminsyre 1410 1656
Glycin 300 1656
Prolin 580 1656
Serin 290 1656

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby