DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 166
Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec.
Engelsk navn
Rye bread crumbs with brown sugar, average values
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1473 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1473 kJ 1003
Energi (kcal) 348 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 348 kcal 1003
Protein 6,1 g 5,1 - 7,49 4 1064
Protein fra Aminosyrer 5,1 g 1003
Protein, deklaration 6,5 g 5,46 - 8,03 4 1064
Kulhydrat difference 81,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 71,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 71,2 g 1003
Kostfibre 9,8 g 8,7 - 12,5 4 1064
Fedt 2,0 g 1,9 - 2,3 4 1064
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,81 g 8 1003
Aske 3,1 g 2,65 - 3,76 4 1064
Tørstof 92,6 g 91 - 95 4 1064
Vand 7,4 g 5 - 9 4 1064
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,1000 α-TE
alfa-Tokoferol 0,1000 mg 1003
alfa-Tokotrienol 0,150 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,590 mg 1 1066
Riboflavin (B2-vitamin) 0,380 mg 1 1066
Niacinækvivalent 0,750 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 326 mg 173 - 534 8 2088
Kalium 418 mg 400 - 450 4 1064
Calcium 20,0 mg 1065
Magnesium 66,0 mg 55 - 83 4 1064
Jern 5,70 mg 4,3 - 6,6 4 1064
Zink 2,32 mg 1 1066
Selen 0,500 µg 1 1001
Fosfor 100,0 mg 1003
Chlorid 990 mg 820 - 1270 4 1064
Jod 3,40 µg 2,8 - 5,2 6 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,950 g 0,5 - 1,5 4 1064
Glukose 1,45 g 1,1 - 2,4 4 1064
Sum monosakkarider 2,40 g 1003
Laktose 0 g 4 1064
Maltose 0,930 g 0,0 - 1,8 4 1064
Sakkarose 37,1 g 21,5 - 48,2 4 1064
Sum disakkarider 38,0 g 1003
Raffinose 0 g 4 1064
Sum sukkerarter 40,4 g 1003
Tilsat Sukker 40,4 g 1 2133
Frie sukkerarter 40,4 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 31,2 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,248 16,9 1039
C18:0 0,012 0,835 1039
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,260 17,8 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,804 55 1039
C18:3,n-3 0,136 9,32 1039
C20:4,n-6 0,000 0,0 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,260 17,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,260 17,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,940 64,3 1003
Sum fedtsyrer 1,460 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,136 9,32 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,804 55 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,046 1064
Isoleucin 250 1001
Leucin 430 1001
Lysin 220 1001
Methionin 99 1001
Cystin 94 1001
Phenylalanin 290 1001
Tyrosin 130 1001
Threonin 220 1001
Tryptofan 45 43 1027
Valin 360 1001
Arginin 280 1001
Histidin 150 1001
Alanin 310 1001
Asparaginsyre 430 1001
Glutaminsyre 1410 1001
Glycin 300 1001
Prolin 580 1001
Serin 290 1001
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,83 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,730 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby