DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 168
Hvidvin, Rhinskvin
Engelsk navn
Wine, white, Rhine wine
Taxonomisk navn
Vitis vinifera (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 278 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 278 kJ 1003
Energi (kcal) 67 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 67 kcal 1003
Protein 0,1 g 1344
Protein, deklaration 0,1 g 1344
Kulhydrat difference 2,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1347
Alkohol 7,9 g 1347
Salt deklaration 0,01 g 1003
Aske 0,2 g 1347
Tørstof 11,0 g 1347
Vand 89,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,00500 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0,01000 mg 1347
Niacinækvivalent 0,1000 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1347
B6-vitamin 0,01000 mg 1347
Pantotensyre 0,0300 mg T 173.0
Folat 0,200 µg T 173.0
Frit folat 0,200 µg T 173.0
B12-vitamin 0 µg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3,00 mg 1347
Kalium 90,0 mg 1347
Calcium 44,0 mg 1347
Magnesium 3,00 mg 1347
Jern 0,400 mg 1347
Kobber 0,0430 mg 0,025 0,007 - 0,69 60 1088
Zink 0,0590 mg 0,045 - 0,38 60 1088
Mangan 0,0220 mg T 173.0
Krom 4,00 µg 3,0 1 - 9 20 T 173.0
Molybdæn 2,00 µg T 173.0
Selen 0,0410 µg 0,033 0,0 - 0,13 10 T 164.0
Fosfor 13,0 mg 1347
Jod 35,0 µg T 173.0
Arsen 1,10 µg 0,47 - 10 60 1088
Cadmium 0,150 µg 0,1 - 1,87 60 1088
Bly 27,0 µg 9,5 - 860 60 1088
Tin 16,0 µg 7,4 - 250 60 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,90 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 2,9 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,016 1344
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 4,30 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby