Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 168
Hvidvin, Rhinskvin
Engelsk navn
Wine, white, Rhine wine
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 278 kJ 1003
Energi, kcal 67 kcal 1003
total-N 0,016 g 1344
Protein, total 0,1 g 1344
Protein, deklaration 0,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1347
Alkohol 7,9 g 1347
Aske 0,2 g 1347
Tørstof 11,0 g 1347
Vand 89,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1347
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,005 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,010 mg 1347
Niacin 0,100 NE 1003
niacin 0,100 mg 1347
B6-vitamin 0,010 mg 1347
Pantothensyre 0,030 mg T 173
Folat 0,200 µg T 173
Frit folat 0,200 µg T 173
B12-vitamin 0 µg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 3,00 mg 1347
Kalium, K 90,0 mg 1347
Calcium, Ca 44,0 mg 1347
Magnesium, Mg 3,00 mg 1347
Phosphor, P 13,0 mg 1347
Jern, Fe 0,400 mg 1347
Kobber, Cu 0,043 mg 0,025 0,007 - 0,69 60 1088
Zink, Zn 0,059 mg 0,045 <0,02 - 0,38 60 1088
Jod, I 35,0 µg T 173
Mangan, Mn 0,022 mg T 173
Chrom, Cr 4,00 µg 3,00 1 - 9 20 T 173
Selen, Se 0,041 µg 0,033 0,000 - 0,13 10 T 164
Molybdæn, Mo 2,00 µg T 173
Arsen, As 1,10 µg 0,47 <0,29 - 10 60 1088
Cadmium, Cd 0,150 µg 0,100 <0,10 - 1,87 60 1088
Bly, Pb 27,0 µg 9,5 <1,2 - 860 60 1088
Tin, Sn 16,0 µg 7,4 <4,5 - 250 60 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 2,90 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 8 mg 1347

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby