DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 168
Hvidvin, Rhinskvin
Engelsk navn
Wine, white, Rhine wine
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 278 kJ 1003
Energi, kcal 67 kcal 1003
Nitrogen, total 0,016 g 1344
Protein, videnskabelig 0,1 g 1344
Protein, deklaration 0,1 g 1344
Kulhydrat, difference 2,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1347
Alkohol 7,9 g 1347
Aske 0,2 g 1347
Tørstof 11,0 g 1347
Vand 89,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,00500 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,01000 mg 1347
Niacinækvivalent 0,1000 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1347
B6-vitamin 0,01000 mg 1347
Pantothensyre 0,0300 mg T 173
Folat 0,200 µg T 173
Frit folat 0,200 µg T 173
B12-vitamin 0 µg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1347
beta-caroten 0 µg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 3,00 mg 1347
Kalium, K 90,0 mg 1347
Calcium, Ca 44,0 mg 1347
Magnesium, Mg 3,00 mg 1347
Fosfor, P 13,0 mg 1347
Jern, Fe 0,400 mg 1347
Kobber, Cu 0,0430 mg 0,025 0,007 - 0,69 60 1088
Zink, Zn 0,0590 mg 0,045 - 0,38 60 1088
Jod, I 35,0 µg T 173
Mangan, Mn 0,0220 mg T 173
Chrom, Cr 4,00 µg 3 1 - 9 20 T 173
Selen, Se 0,0410 µg 0,033 0 - 0,13 10 T 164
Molybdæn, Mo 2,00 µg T 173
Arsen, As 1,10 µg 0,47 - 10 60 1088
Cadmium, Cd 0,150 µg 0,1 - 1,87 60 1088
Bly, Pb 27,0 µg 9,5 - 860 60 1088
Tin, Sn 16,0 µg 7,4 - 250 60 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 2,90 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 8 mg 1347

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby