Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 17
Broccoli, rå
Engelsk navn
Broccoli, raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. Italica
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 17 13 1879, 2127
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 160 kJ 1003
Energi, kcal 38 kcal 1003
total-N 0,848 g 0,416 - 1,072 10 1073, 1825
Protein, total 5,3 g 2,600 - 6,700 10 1073, 1825
Protein, deklaration 5,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,2 g 1,66 - 4,70 13 1305
Fedt, total 0,6 g 0,6 - 0,6 3 1073, 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 0,8 - 1,5 10 1073, 1825
Tørstof 11,5 g 5,94 - 17,000 37 1073, 1305, 1808, 1879
Vand 88,5 g 83,000 - 94,060 37 1073, 1305, 1808, 1879
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 44,4 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 533 µg 259 69 - 1450 9 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 1,30 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,30 mg 1344
K1-vitamin 260 µg 1006
B1-vitamin 0,085 mg 0,063 - 0,093 13 1305
B2-vitamin, riboflavin 0,115 mg 0,092 - 0,133 13 1305
Niacin 1,98 NE 1003
niacin 1,00 mg 1344
B6-vitamin 0,180 mg 0,137 - 0,251 13 1305
Pantothensyre 1,00 mg 1344
Biotin 0,500 µg 1344
Folat 239 µg 167 - 275 13 1305
Frit folat 47,0 µg 31,6 - 66,5 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 121 mg 1003
L-ascorbinsyre 114 mg 87 - 133 20 1073, 1305
L-dehydroascorbinsyre 7,70 mg 1837
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 8,00 mg 3,4 - 14,9 6 1058
Kalium, K 393 mg 370 - 524 19 1058, 1305
Calcium, Ca 44,2 mg 17,4 - 105 6 1015
Magnesium, Mg 20,7 mg 12,4 - 28,3 19 1058, 1305
Phosphor, P 86,9 mg 72,3 - 99,8 6 1015
Jern, Fe 0,710 mg 0,34 - 1,39 16 1305
Kobber, Cu 0,070 mg 1344
Zink, Zn 0,390 mg 0,04 - 0,56 16 1305
Jod, I 0,800 µg 0,2 - 1,4 5 1055
Mangan, Mn 0,580 mg 0,22 - 0,92 4 1348
Chrom, Cr 1,00 µg 0,5 - 2,0 4 1348
Selen, Se 0,600 µg 0,0 - 2,1 26 1914
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 8,60 µg 5,30 2,2 - 36,8 10 1932
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 1,50 mg 1 - 2 1101
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Serotonin 0,020 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,800 g 0,800 0,6 - 1,1 5 1879
Glucose 0,820 g 0,800 0,5 - 1,2 5 1879
Monosaccharider, total 1,62 g 1003
Maltose 0 g 1 1879
Saccharose 0,040 g 0,000 0 - 0,2 5 1879
Disaccharider, total 0,040 g 1003
Raffinose 0 g 0 5 1879
Andre sukkerarter 0 g 0 5 1879
Sukkerarter, ialt 1,66 g 1003
Stivelse 0 g 1344
Cellulose 0,830 g 1376
Lignin 0,030 g 1376
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 204 240 1344
Leucin 280 330 1344
Lysin 271 320 1344
Methionin 76 90 1344
Cystin 59 70 1344
Phenylalanin 195 230 1344
Threonin 229 270 1344
Tryptofan 59 70 1344
Valin 254 300 1344
Arginin 331 390 1344
Histidin 119 140 1344

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby