DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 17
Broccoli, rå
Engelsk navn
Broccoli, raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. Italica
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 17 13 1879, 2127
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 148 kJ 1003
Energi, kcal 35 kcal 1003
Nitrogen, total 0,569 g 0,56 0,49 - 0,69 8 2127
Protein, videnskabelig 3,6 g 3,5 3,06 - 4,31 8 2127
Protein, deklaration 3,6 g 3,5 3,06 - 4,31 8 2127
Kulhydrat, difference 6,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,1 g 1003
Kulhydrat, deklaration 2,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 3,2 g 1,66 - 4,7 21 1305, 2127
Fedt, total 0,2 g 0,5 - 0,6 5 1073, 2127
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1,01 0,82 - 1,28 8 2127
Tørstof 11,1 g 5,94 - 15,3 38 2127, 1808, 1305, 1879
Vand 88,9 g 84,7 - 94 38 1879, 1305, 1808, 2127
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 44,4 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 1,45 α-TE
alfa-tokoferol 1,45 mg 1,08 0,7 - 2,57 8 2127
K1-vitamin 260 µg 1006
B1-vitamin 0,0869 mg 0,063 - 0,118 21 2127, 1305
B2-vitamin, riboflavin 0,110 mg 0,092 - 0,133 21 1305, 2127
Niacinækvivalent 1,23 NE 1003
Niacin 0,570 mg 0,57 0,41 - 0,77 8 2127
B6-vitamin 0,223 mg 0,137 - 0,31 21 2127, 1305
Pantothensyre 0,689 mg 0,68 0,61 - 0,77 8 2127
Biotin 7,35 µg 7,35 4,2 - 9,8 8 2127
Folat 239 µg 167 - 275 13 1305
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 117 mg 1003
L-ascorbinsyre 112 mg 85 - 145 28 1073, 1305, 2127
L-dehydroascorbinsyre 5,19 mg 4,55 3,5 - 9 8 2127
beta-caroten 533 µg 259 69 - 1450 9 1808
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 12,4 mg 3,4 - 45 14 1058, 2127
Kalium, K 389 mg 303 - 524 27 1305, 2127, 1058
Calcium, Ca 44,4 mg 17,4 - 105 14 2127, 1015
Magnesium, Mg 20,8 mg 12,4 - 29,7 27 1305, 1058, 2127
Fosfor, P 78,2 mg 60 - 99,8 14 1015, 2127
Jern, Fe 0,696 mg 0,34 - 1,39 24 2127, 1305
Kobber, Cu 0,0500 mg 0,0505 0,038 - 0,06 8 2127
Zink, Zn 0,424 mg 0,04 - 0,8 24 2127, 1305
Jod, I 0,156 µg 0,21 0,18 - 0,332 8 2127
Mangan, Mn 0,264 mg 0,237 0,168 - 0,424 8 2127
Chrom, Cr 0,343 µg 0,345 0,24 - 1,17 8 2127
Selen, Se 2,44 µg 0,88 0,081 - 14,7 8 2127
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 9,47 µg 2,2 - 36,8 18 1932, 2127
Kviksølv, Hg 0,0101 µg 0,013 - 0,032 8 2127
Arsen, As 0,420 µg 0,2095 0,109 - 1,3 8 2127
Cadmium, Cd 0,875 µg 0,575 0,34 - 1,8 8 2127
Bly, Pb 0,264 µg 0,1975 0,092 - 0,55 8 2127
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 1,50 mg 1 - 2 1101
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 0 - 0,025 1488
Serotonin 0,0200 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,05 g 1,02 0,6 - 1,53 13 2127, 1879
Glukose 0,930 g 0,89 0,5 - 1,37 13 2127, 1879
Monosaccharider, total 1,98 g 1003
Maltose 0 g 1 1879
Sakkarose 0,0885 g 0 0 - 0,34 13 1879, 2127
Disaccharider, total 0,0885 g 1003
Raffinose 0 g 0 5 1879
Andre sukkerarter 0 g 0 5 1879
Sukkerarter, ialt 2,07 g 1003
Stivelse 0 g 1344
Cellulose 0,830 g 1376
Lignin 0,0300 g 1376
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,192 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 137 240 1344
Leucin 188 330 1344
Lysin 182 320 1344
Methionin 51 90 1344
Cystin 40 70 1344
Phenylalanin 131 230 1344
Threonin 154 270 1344
Tryptofan 40 70 1344
Valin 171 300 1344
Arginin 222 390 1344
Histidin 80 140 1344

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby