DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 17
Broccoli, rå
Engelsk navn
Broccoli, raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. italica (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 148 kJ 1003
Energi (kcal) 35 kcal 1003
Protein 3,6 g 3,5 3,06 - 4,31 8 2127
Protein, deklaration 3,6 g 3,5 3,06 - 4,31 8 2127
Kulhydrat difference 6,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,1 g 1003
Kostfibre 3,2 g 1,66 - 4,7 21 1305, 2127
Fedt 0,2 g 0,6 - 0,6 5 1073, 2127
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,03 g 14 1003
Aske 1,0 g 1,01 0,82 - 1,28 8 2127
Tørstof 11,1 g 5,94 - 15,3 38 1879, 1305, 1808, 2127
Vand 88,9 g 84,7 - 94 38 1879, 1305, 1808, 2127
Nitrogen 0,569 g 0,56 0,49 - 0,69 8 2127
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 88,8 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 533 µg 259,0 69 - 1450 9 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 1,45 α-TE
alfa-Tokoferol 1,45 mg 1,08 0,7 - 2,57 8 2127
K1-vitamin 260 µg 1006
Thiamin (B1-vitamin) 0,0869 mg 0,063 - 0,118 21 1305, 2127
Riboflavin (B2-vitamin) 0,110 mg 0,092 - 0,133 21 1305, 2127
Niacinækvivalent 1,23 NE 1003
Niacin 0,570 mg 0,57 0,41 - 0,77 8 2127
B6-vitamin 0,223 mg 0,137 - 0,31 21 1305, 2127
Pantotensyre 0,689 mg 0,68 0,61 - 0,77 8 2127
Biotin 7,35 µg 7,35 4,2 - 9,8 8 2127
Folat 239 µg 167 - 275 13 1305
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 117 mg 1003
Ascorbinsyre 112 mg 85 - 145 28 1073, 1305, 2127
Dehydroascorbinsyre 5,19 mg 4,55 3,5 - 9 8 2127
Cholin 18,7 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 12,4 mg 3,4 - 45 14 1058, 2127
Kalium 389 mg 303 - 524 27 1058, 1305, 2127
Calcium 44,4 mg 17,4 - 105 14 1015, 2127
Magnesium 20,8 mg 12,4 - 29,7 27 1058, 1305, 2127
Jern 0,696 mg 0,34 - 1,39 24 1305, 2127
Kobber 0,0500 mg 0,050 0,038 - 0,06 8 2127
Zink 0,424 mg 0,04 - 0,8 24 1305, 2127
Mangan 0,265 mg 0,237 0,168 - 0,424 8 2127
Krom 0,343 µg 0,345 0,28 - 1,17 8 2127
Molybdæn 0 µg 1 1348
Selen 2,44 µg 0,88 0,081 - 14,7 8 2127
Fosfor 78,2 mg 60 - 99,8 14 1015, 2127
Jod 0,156 µg 0,21 0,184 - 0,332 8 2127
Nikkel 9,47 µg 2,2 - 36,8 18 1932, 2127
Kviksølv 0,0101 µg 0,024 - 0,032 8 2127
Arsen 0,420 µg 0,209 0,109 - 1,3 8 2127
Cadmium 0,875 µg 0,575 0,34 - 1,8 8 2127
Bly 0,264 µg 0,197 0,092 - 0,55 8 2127
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,05 g 1,02 0,6 - 1,53 13 1879, 2127
Glukose 0,930 g 0,89 0,5 - 1,37 13 1879, 2127
Sum monosakkarider 1,98 g 1003
Maltose 0 g 1 1879
Sakkarose 0,0885 g 0,0 0,0 - 0,34 13 1879, 2127
Sum disakkarider 0,0885 g 1003
Raffinose 0 g 0,0 5 1879
Sum sukkerarter 2,07 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1344
Cellulose 0,830 g 1376
Lignin 0,0300 g 1376
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 1,50 mg 1 - 2 1101
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,192 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 137 240 1344
Leucin 188 330 1344
Lysin 182 320 1344
Methionin 51 90 1344
Cystin 40 70 1344
Phenylalanin 131 230 1344
Threonin 154 270 1344
Tryptofan 40 70 1344
Valin 171 300 1344
Arginin 222 390 1344
Histidin 80 140 1344
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 0,0 - 0,025 1488
Serotonin 0,0200 mg 2 1487
Sum biogene aminer 0,0300 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 17 13 1879, 2127
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby