DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1721
Peberfrugt, gul, rå
Engelsk navn
Pepper, sweet, yellow, raw
Taxonomisk navn
Capsicum annuum
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 15 2 2127
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 96 kJ 1003
Energi, kcal 23 kcal 1003
Nitrogen, total 0,151 g 0,151 0,12 - 0,182 2 2127
Protein, videnskabelig 0,9 g 0,94375 0,75 - 1,13 2 2127
Protein, deklaration 0,9 g 0,94375 0,75 - 1,13 2 2127
Kulhydrat, difference 5,4 g 5,45 5,1 - 5,8 2 2127
Kulhydrat, tilgængelig 4,0 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1,455 1,45 - 1,46 2 2127
Fedt, total g 1 2127
Aske 0,5 g 0,46 0,43 - 0,49 2 2127
Tørstof 8,4 g 8,45 7,8 - 9,1 2 2127
Vand 91,5 g 91,55 90,9 - 92,2 2 2127
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 2,36 α-TE
alfa-tokoferol 2,36 mg 2,3635 1,75 - 2,97 2 2127
B1-vitamin 0,0555 mg 0,0555 0,039 - 0,072 2 2127
B2-vitamin, riboflavin 0,0125 mg 0,02 - 0,025 2 2127
Niacinækvivalent 0,928 NE 1003
Niacin 0,928 mg 0,9275 0,919 - 0,936 2 2127
B6-vitamin 0,455 mg 0,455 0,3 - 0,61 2 2127
Pantothensyre 0,146 mg 0,1455 0,108 - 0,183 2 2127
Biotin 1,79 µg 1,787 1,74 - 1,82 2 2127
C-vitamin 134 mg 1003
L-ascorbinsyre 133 mg 132,9735 116 - 149 2 2127
L-dehydroascorbinsyre 1,24 mg 1,237 1,05 - 1,42 2 2127
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1,76 mg 0,2 - 3,52 2 2127
Kalium, K 229 mg 229,425 189 - 269 2 2127
Calcium, Ca 9,98 mg 9,9765 8,31 - 11,6 2 2127
Magnesium, Mg 11,4 mg 11,4175 8,15 - 14,6 2 2127
Fosfor, P 27,8 mg 27,82 21,4 - 34,1 2 2127
Jern, Fe 0,250 mg 0,2495 0,22 - 0,279 2 2127
Kobber, Cu 0,0265 mg 0,0265 0,023 - 0,03 2 2127
Zink, Zn 0,156 mg 0,156 0,148 - 0,164 2 2127
Jod, I 0,102 µg 0,18 - 0,203 2 2127
Mangan, Mn 0,122 mg 0,1215 0,102 - 0,141 2 2127
Chrom, Cr 0 µg 2 2127
Selen, Se 0,409 µg 0,056 - 0,817 2 2127
Nikkel, Ni 0,864 µg 0,864 0,465 - 1,26 2 2127
Kviksølv, Hg 0 µg 2 2127
Arsen, As 0 µg 2 2127
Cadmium, Cd 0,190 µg 0,1895 0,022 - 0,357 2 2127
Bly, Pb 0,142 µg 0,142 0,135 - 0,149 2 2127
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,13 g 2,125 1,34 - 2,91 2 2127
Glukose 1,72 g 1,72 1,25 - 2,19 2 2127
Monosaccharider, total 3,85 g 1003
Sakkarose 0 g 2 2127
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 3,85 g 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby