DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 174
Småkage, finsk brød
Engelsk navn
Biscuit, sweet, 'Finnish'
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,955 T 1030
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2242 kJ 1003
Energi, kcal 537 kcal 1003
Nitrogen, total 0,982 g 0,877 - 1,03 4 1062
Protein, videnskabelig 5,6 g 4,99 - 5,89 4 1062
Protein, deklaration 6,1 g 5,48 - 6,46 4 1062
Kulhydrat, difference 59,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 57,4 g 1003
Kulhydrat, deklaration 56,9 g 1003
Kostfibre 2,0 g 2 1,3 - 2,7 10 T 1573
Fedt, total 31,2 g 29,9 - 34,1 4 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1003
Tørstof 97,0 g 93,7 - 99 4 1062
Vand 3,0 g 1 - 6,3 4 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 0,606 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 211 mg 151 - 330 4 1062
Kalium, K 94,0 mg 85 - 102 4 1062
Jern, Fe 0,400 mg 1043
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,161 0,538 T 1030
C10:0 0,526 1,76 T 1030
C12:0 1,738 5,83 T 1030
C14:0 1,658 5,56 T 1030
C16:0 5,177 17,3 T 1030
C18:0 2,793 9,37 T 1030
C20:0 0,526 1,76 T 1030
C22:0 0,405 1,36 T 1030
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 1,052 3,52 T 1030
C18:1,n-9 7,264 24,3 T 1030
C20:1,n-11 1,497 5,02 T 1030
C22:1,n-9 1,497 5,02 T 1030
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,776 16 T 1030
C18:3,n-3 (ALA) 0,566 1,89 T 1030
C20:3,n-3 0,161 0,538 T 1030
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 12,984 43,5 1003
Sum monoumættede 11,310 37,9 1003
Sum polyumættede 5,502 18,4 1003
Fedtsyrer, total 29,796 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,726 2,43 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,776 16 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 255 260 T 1177
Leucin 432 440 T 1177
Lysin 90 92 T 1177
Methionin 96 98 T 1177
Cystin 96 98 T 1177
Phenylalanin 275 280 T 1177
Tyrosin 108 110 T 1177
Threonin 167 170 T 1177
Tryptofan 36 37 T 1177
Valin 275 280 T 1177
Arginin 187 190 T 1177
Histidin 128 130 T 1177
Alanin 167 170 T 1177
Asparaginsyre 246 250 T 1177
Glutaminsyre 1940 1980 T 1177
Glycin 206 210 T 1177
Prolin 638 650 T 1177
Serin 275 280 T 1177

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby