Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 174
Småkage, finsk brød
Engelsk navn
Biscuit, sweet, 'Finnish'
Synonymer
Småkager
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2242 kJ 1003
Energi, kcal 536 kcal 1003
total-N 0,982 g 0,877 - 1,035 4 1062
Protein, total 5,6 g 4,999 - 5,900 4 1062
Protein, deklaration 6,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 59,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 57,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 56,9 g 1003
Kostfiber 2,0 g 2,0 1,3 - 2,7 10 T 1573
Fedt, total 31,2 g 29,9 - 34,1 4 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1003
Tørstof 97,0 g 93,700 - 99,000 4 1062
Vand 3,0 g 1,000 - 6,300 4 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 0,600 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 211 mg 151 - 330 4 1062
Kalium, K 94,0 mg 85 - 102 4 1062
Jern, Fe 0,400 mg 1043
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,156 0,53 T 1030
C10:0 0,512 1,77 T 1030
C12:0 1,69 5,83 T 1030
C14:0 1,61 5,56 T 1030
C16:0 5,04 17,4 T 1030
C18:0 2,72 9,38 T 1030
C20:0 0,512 1,77 T 1030
C22:0 0,395 1,36 T 1030
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 1,02 3,53 T 1030
C18:1,n-9 7,07 24,4 T 1030
C20:1,n-11 1,46 5,02 T 1030
C22:1,n-9 1,46 5,02 T 1030
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,65 16,0 T 1030
C18:3,n-3 0,551 1,90 T 1030
C20:3,n-3 0,156 0,53 T 1030
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 12,6 43,6 1003
Sum monoumættede 11,0 38,0 1003
Sum polyumættede 5,36 18,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 29,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,707 2,44 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,65 16,0 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 255 260 T 1177
Leucin 432 440 T 1177
Lysin 90 92 T 1177
Methionin 96 98 T 1177
Cystin 96 98 T 1177
Phenylalanin 275 280 T 1177
Tyrosin 108 110 T 1177
Threonin 167 170 T 1177
Tryptofan 36 37 T 1177
Valin 275 280 T 1177
Arginin 187 190 T 1177
Histidin 128 130 T 1177
Alanin 167 170 T 1177
Asparaginsyre 246 250 T 1177
Glutaminsyre 1940 1980 T 1177
Glycin 206 210 T 1177
Prolin 638 650 T 1177
Serin 275 280 T 1177

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby