DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 178
Øl, let pilsner, 2.6 % vol.
Engelsk navn
Beer, lager, alc. 2.6 % by vol.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 110 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 110 kJ 1003
Energi (kcal) 26 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 26 kcal 1003
Protein 0,2 g 1322
Protein, deklaration 0,2 g 1322
Kulhydrat difference 2,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1655
Alkohol 2,1 g 1322
Salt deklaration 0,02 g 1003
Aske 0,1 g 1003
Tørstof 5,1 g 1003
Vand 94,9 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1034
alfa-Tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 3 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0300 mg 1322
Niacinækvivalent 0,750 NE 1003
Niacin 0,700 mg 0,69 - 0,76 1018
B6-vitamin 0,0350 mg 1322
Pantotensyre 0,0600 mg 1322
Folat 2,60 µg 6 T 198.0
B12-vitamin 0,0200 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 6,50 mg 1322
Kalium 21,5 mg 1322
Calcium 8,00 mg 1322
Magnesium 5,50 mg 1322
Jern 0,0300 mg 0,01 - 0,04 3 1043
Kobber 0,00300 mg 0,002 0,001 - 0,007 7 1088
Zink 0,00400 mg 0,004 0,0 - 0,022 7 1088
Mangan 0,00600 mg 0,005 - 0,007 4 1938
Krom 1,000 µg 1,0 0,0 - 3 20 1506
Molybdæn 2,00 µg 1356
Cobolt 0,1000 µg 1356
Selen 0,140 µg 0,14 0,032 - 0,25 4 1898
Fluor 5,00 µg 1356
Jod 1,50 µg 0,7 - 3,2 6 1055
Nikkel 0,520 µg 0,57 0,18 - 0,784 4 1898
Kviksølv 0 µg 0,0 4 1898
Arsen 0,340 µg 0,26 0,11 - 0,72 4 1898
Cadmium 0,01000 µg 0,07 0,0 - 0,027 4 1898
Bly 0,0420 µg 0,042 0,008 - 0,077 4 1898
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,70 g 1322
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 0,0300 mg 1101
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum transfedtsyrer 0,000 1655
Sum fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,032 1322
Isoleucin 4 130 T 198.0
Leucin 6 190 T 198.0
Lysin 5 170 T 198.0
Methionin 2 57 T 198.0
Phenylalanin 4 130 T 198.0
Tyrosin 3 94 T 198.0
Threonin 5 150 T 198.0
Tryptofan 3 94 T 198.0
Valin 8 250 T 198.0
Arginin 5 170 T 198.0
Histidin 4 130 T 198.0
Alanin 10 300 T 198.0
Asparaginsyre 11 340 T 198.0
Glutaminsyre 29 920 T 198.0
Glycin 8 260 T 198.0
Prolin 27 830 T 198.0
Serin 6 190 T 198.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,0200 mg 0,01 - 0,03 14 1472
Serotonin 0,0300 mg 2 1487
Cholin 8,80 mg 1 2187
Tyramin 0,117 mg 0,106 - 0,13 6 1484
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby