DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 180
Lakridskonfekt
Engelsk navn
Liquorice allsorts
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1669 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1398 kJ 1003
Energi (kcal) 395 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 331 kcal 1003
Protein 2,3 g 1 1823
Protein, deklaration 2,3 g 1 1823
Kulhydrat difference 82,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 82,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 66,2 g 1003
Kostfibre 0,6 g 2007
Fedt 6,2 g 1 1823
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,12 g 1 1003
Aske 1,3 g 1 1823
Tørstof 92,5 g 1 1823
Vand 7,5 g 1 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1344
Niacinækvivalent 0,411 NE 1003
Niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantotensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 47,0 mg 1 1823
Kalium 401 mg 1 1823
Calcium 97,0 mg 1 1823
Magnesium 48,0 mg 1 1823
Jern 4,20 mg 1 1823
Kobber 0,238 mg 0,02 - 0,5 9 1805, 1823
Zink 0,377 mg 0,033 - 0,85 7 1805, 1823
Mangan 0,680 mg 1 1823
Krom 43,0 µg 9 - 260 9 1348
Molybdæn 0 µg 2 1348
Selen 1,000 µg 0,4 - 2 9 1348
Fosfor 29,0 mg 1344
Jod 0 µg 1 2135
Nikkel 68,0 µg 55,0 29 - 148 8 1805
Kviksølv 0 µg 9 1348
Arsen 0 µg 0,0 - 5 9 1348
Cadmium 1,40 µg 1,2 0,0 - 3 8 1805
Bly 18,0 µg 7,0 1 - 46 6 1805
Sum mineraler 626 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 4,00 g 1 1823
Glukose 8,60 g 1 1823
Sum monosakkarider 12,6 g 1003
Maltose 2,50 g 1 1823
Sakkarose 44,8 g 1 1823
Sum disakkarider 47,3 g 1003
Sum sukkerarter 59,9 g 1003
Tilsat Sukker 59,9 g 1 2133
Frie sukkerarter 59,9 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 6,27 g 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 3,600 2136
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,600 2136
Sum flerumættede fedtsyrer 0,200 2136
Sum fedtsyrer 4,960 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 2136
Sum n-6 fedtsyrer 0,120 2136
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,368 1823
Tryptofan 25 67 1344
Sum essentielle Aminosyrer 24,656
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby