Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 180
Lakridskonfekt
Engelsk navn
Liquorice allsorts
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1669 kJ 1003
Energi, kcal 399 kcal 1003
total-N 0,368 g 1 1823
Protein, total 2,3 g 1 1823
Protein, deklaration 2,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 82,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 82,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 82,1 g 1003
Tilsat sukker 50,0 g 1003
Kostfiber 0,6 g 2007
Fedt, total 6,2 g 1 1823
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1 1823
Tørstof 92,5 g 1 1823
Vand 7,5 g 1 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1344
Niacin 0,417 NE 1003
niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 47,0 mg 1 1823
Kalium, K 401 mg 1 1823
Calcium, Ca 97,0 mg 1 1823
Magnesium, Mg 48,0 mg 1 1823
Phosphor, P 29,0 mg 1344
Jern, Fe 4,20 mg 1 1823
Kobber, Cu 0,238 mg 0,02 - 0,5 9 1805, 1823
Zink, Zn 0,377 mg 0,033 - 0,850 7 1805, 1823
Mangan, Mn 0,680 mg 1 1823
Chrom, Cr 43,0 µg 9,0 - 260 9 1348
Selen, Se 1,00 µg 0,4 - 2,0 9 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 2 1348
Nikkel, Ni 68,0 µg 55,0 29 - 148 8 1805
Kviksølv, Hg 0 µg 9 1348
Arsen, As 0 µg 0 - 5 9 1348
Cadmium, Cd 1,40 µg 1,20 0 - 3 8 1805
Bly, Pb 18,0 µg 7,0 1 - 46 6 1805
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 4,00 g 1 1823
Glucose 8,60 g 1 1823
Monosaccharider, total 12,6 g 1003
Maltose 2,50 g 1 1823
Saccharose 44,8 g 1 1823
Disaccharider, total 47,3 g 1003
Sukkerarter, ialt 59,9 g 1003
Stivelse 6,27 g 1344
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 25 67 1344

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby