Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 181
Wienerbrød, spandauer
Engelsk navn
Danish pastry, square
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1703 kJ 1003
Energi, kcal 407 kcal 1003
total-N 0,825 g 0,789 - 0,877 6 1062
Protein, total 4,7 g 4,497 - 4,999 6 1062
Protein, deklaration 5,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 37,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 35,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 34,5 g 1003
Kostfiber 3,0 g 2,0 - 4,86 20 T 230
Fedt, total 27,2 g 21,70 - 32,6 10 1062, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,6 g 1003
Tørstof 72,4 g 68,500 - 75,800 6 1062
Vand 27,6 g 24,200 - 31,500 6 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 1,10 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,10 mg 0,50 - 1,79 4 1034
alfa-tokotrienol 0,250 mg 0,09 - 0,31 4 1034
B1-vitamin 0,065 mg 0,056 - 0,083 6 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,060 mg 1065
Niacin 0,750 NE 1003
niacin 0,550 mg 0,45 - 0,70 4 1018
B6-vitamin 0,045 mg 0,037 - 0,075 5 1025
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 325 mg 261 - 404 6 1062
Kalium, K 93,0 mg 73 - 112 6 1062
Calcium, Ca 33,0 mg 1347
Magnesium, Mg 12,0 mg 11,2 - 13,2 4 1058
Phosphor, P 107 mg 30 1938
Jern, Fe 0,400 mg 1043
Zink, Zn 0,720 mg 31 1938
Jod, I 5,90 µg 1,75 - 10,1 5 1055
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,040 0,15 1818
C10:0 0,027 0,10 1818
C12:0 0,166 0,64 1818
C14:0 0,336 1,31 1818
C16:0 6,71 26,2 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 1,80 6,99 1818
C20:0 0,145 0,56 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,168 0,65 1818
C18:1,n-9 12,2 47,7 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,130 0,50 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,22 12,6 1818
C18:3,n-3 0,679 2,65 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 9,22 35,9 1003
Sum monoumættede 12,5 48,9 1003
Sum polyumættede 3,90 15,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 25,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,679 2,65 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,22 12,6 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 223 270 T 280
Leucin 363 440 T 280
Lysin 132 160 T 280
Methionin 83 100 T 280
Cystin 81 98 T 280
Phenylalanin 239 290 T 280
Tyrosin 107 130 T 280
Threonin 149 180 T 280
Tryptofan 45 55 T 280
Valin 248 300 T 280
Arginin 239 290 T 280
Histidin 107 130 T 280
Alanin 182 220 T 280
Asparaginsyre 289 350 T 280
Glutaminsyre 1420 1720 T 280
Glycin 198 240 T 280
Prolin 421 510 T 280
Serin 239 290 T 280

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby