DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 184
Fynbo, 45+
Engelsk navn
Cheese, firm, Fynbo, 45 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1482 kJ 1003
Energi, kcal 357 kcal 1003
Nitrogen, total 4,060 g 1221
Protein, videnskabelig 25,9 g 1221
Protein, deklaration 25,4 g 1221
Kulhydrat, difference 1,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 1,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 27,7 g 314 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,3 g 1003
Tørstof 57,9 g 314 1221
Vand 42,1 g 314 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 245 RE 1003
Retinol 235 µg 1003
D-vitamin 0,270 µg 1003
D3-vitamin 0,270 µg 1003
E-vitamin 0,710 α-TE
alfa-tokoferol 0,710 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0500 mg 0,026 - 0,065 6 T 148
B2-vitamin, riboflavin 0,330 mg 0,24 - 0,546 6 T 148
Niacinækvivalent 6,05 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 0,08 - 0,16 5 T 148
B6-vitamin 0,0900 mg 0,06 - 0,126 6 T 148
Pantothensyre 0,340 mg T 148
Biotin 1,50 µg 0,7 - 5,1 T 148
Folat 60,0 µg 51 - 74 4 T 1211
Frit folat 1,000 µg T 148
B12-vitamin 1,38 µg 1,02 - 1,6 3 T 148
C-vitamin 0,500 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,500 mg 1 T 148
beta-caroten 122 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1140 mg 704 - 1840 28 1221
Natrium, Na 735 mg 456 - 1190 28 1221
Kalium, K 65,0 mg 66 57 - 75 5 T 148
Calcium, Ca 910 mg 680 - 1050 28 1221
Magnesium, Mg 27,0 mg 23,1 - 32,1 49 T 148
Fosfor, P 500 mg 420 - 580 28 1221
Jern, Fe 0,106 mg 0,107 0,086 - 0,126 5 T 148
Kobber, Cu 0,0860 mg 0,07 - 0,099 5 T 94
Zink, Zn 3,20 mg 3,18 3,03 - 3,35 5 T 148
Jod, I 10,4 µg 11 6,8 - 14 5 T 148
Mangan, Mn 0,0590 mg 0,046 - 0,081 5 T 94
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 9,00 µg 1003
Molybdæn, Mo 6,00 µg 2 T 94
Nikkel, Ni 1,36 µg 1,16 0 - 2,9 5 T 148
Kviksølv, Hg 0,0600 µg 5 T 94
Arsen, As 1,000 µg 5 T 94
Cadmium, Cd 0,01000 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,50 mg 0,001 - 24 70 T 148
Serotonin 0 mg T 148
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0 g 0 5 T 148
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,941 3,59 1227
C6:0 0,601 2,29 1227
C8:0 0,390 1,49 1227
C10:0 0,861 3,28 1227
C12:0 1,071 4,09 1227
C14:0 3,063 11,7 1227
C16:0 8,198 31,3 1227
C18:0 2,803 10,7 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,390 1,49 1227
C16:1,n-7 0,601 2,29 1227
C18:1,n-9 6,156 23,5 1227
C20:1,n-11 0,310 1,18 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,581 2,21 1227
C18:3,n-3 (ALA) 0,210 0,803 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 17,928 68,4 1003
Sum monoumættede 7,458 28,4 1003
Sum polyumættede 0,791 3,02 1003
Fedtsyrer, total 26,176 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,210 0,803 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,581 2,21 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 92 mg 314 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1420 350 1059
Leucin 2400 590 1059
Lysin 2070 510 1059
Methionin 731 180 1059
Cystin 93 23 1059
Phenylalanin 1340 330 1059
Tyrosin 1420 350 1059
Threonin 893 220 1059
Tryptofan 357 88 1059
Valin 1750 430 1059
Arginin 812 200 1059
Histidin 731 180 1059
Alanin 812 200 1059
Asparaginsyre 1830 450 1059
Glutaminsyre 5080 1250 1059
Glycin 528 130 1059
Prolin 2720 670 1059
Serin 1460 360 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby