DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 194
Æblemost, uspec.
Engelsk navn
Apple juice, canned or bottled
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 204 kJ 1003
Energi, kcal 48 kcal 1003
Nitrogen, total 0,010 g 10 1938
Protein, videnskabelig 0,1 g 10 1938
Protein, deklaration 0,1 g 10 1938
Kulhydrat, difference 11,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 11,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 10,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,1 g 8 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 31 1938
Tørstof 12,1 g 10 1938
Vand 87,9 g 10 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,01000 α-TE
alfa-tokoferol 0,01000 mg 1 1379
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0210 mg 9 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,0170 mg 5 1342
Niacinækvivalent 0,110 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1 1938
B6-vitamin 0,0300 mg 1352
Pantothensyre 0,0630 mg 1938
Folat 0,130 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0,900 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,900 mg 8 1938
L-dehydroascorbinsyre 0 mg 1837
beta-caroten 0 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 10,00 mg 5,4 - 17,1 3 1058
Kalium, K 80,0 mg 76 - 83 3 1058
Calcium, Ca 9,00 mg 8,3 - 11 4 1348
Magnesium, Mg 4,50 mg 4,3 - 4,9 3 1058
Fosfor, P 6,00 mg 5,6 - 6,4 4 1348
Jern, Fe 0,300 mg 0,25 - 0,29 3 1043
Kobber, Cu 0,00600 mg 0,004 - 0,007 4 1348
Zink, Zn 0,0390 mg 0,028 - 0,049 4 1348
Jod, I 0,700 µg 0,25 - 0,9 4 1055
Mangan, Mn 0,0560 mg 0,045 - 0,068 4 1348
Chrom, Cr 2,60 µg 3 0,3 - 5,4 7 1506
Selen, Se 0,0310 µg 0,025 0 - 0,062 6 1898
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 0,890 µg 0,953 0,52 - 1,23 6 1898
Kviksølv, Hg 0,001000 µg 0 0 - 0,003 6 1898
Arsen, As 0,210 µg 0,14 0,043 - 0,63 6 1898
Cadmium, Cd 0,0390 µg 0,039 0,026 - 0,053 6 1898
Bly, Pb 0,820 µg 0,13 - 2 26 1898, 1847, 1051
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 10,2 g 1321
Stivelse 0 g 1655
Crude fibre 0,210 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1938
C6:0 0,000 0 1938
C8:0 0,000 0 1938
C10:0 0,000 0 1938
C12:0 0,000 0 1938
C14:0 0,002 2,22 1342
C16:0 0,023 26,6 1342
C18:0 0,003 3,33 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0 1938
C18:1,n-9 0,006 6,66 1342
C20:1,n-11 0,000 0 1938
C22:1,n-9 0,000 0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,044 50 1342
C18:3,n-3 (ALA) 0,010 11,1 1342
C18:4,n-3 0,000 0 1938
C20:4,n-6 0,000 0 1938
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1938
C22:5,n-3 0,000 0 1938
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,028 32,2 1003
Sum monoumættede 0,006 6,66 1003
Sum polyumættede 0,054 61,1 1003
Fedtsyrer, total 0,088 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,010 11,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,044 50 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 2 200 T 2
Leucin 3 320 T 2
Lysin 3 300 T 2
Methionin 1 60 T 2
Cystin 0 20 T 2
Phenylalanin 2 160 T 2
Tyrosin 1 100 T 2
Threonin 2 180 T 2
Tryptofan 1 60 T 2
Valin 2 240 T 2
Arginin 1 140 T 2
Histidin 1 100 T 2
Alanin 3 260 T 2
Asparaginsyre 18 1820 T 2
Glutaminsyre 5 520 T 2
Glycin 2 180 T 2
Prolin 2 190 T 2
Serin 3 260 T 2

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby