DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 199
Sagogryn (kartoffelstivelse)
Engelsk navn
Pearl-sago (potato starch)
Taxonomisk navn
Solanum tuberosum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1503 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1503 kJ 1003
Energi (kcal) 354 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 354 kcal 1003
Protein 0,2 g 0,1 - 0,3 2 1825
Protein fra Aminosyrer 0,2 g 1003
Protein, deklaration 0,2 g 0,1 - 0,3 2 1825
Kulhydrat difference 88,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 87,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 87,2 g 1003
Kostfibre 0,8 g 0,5 - 1,1 2 1825
Fedt 0,3 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 3 1003
Aske 0,3 g 0,2 - 0,3 2 1825
Tørstof 88,8 g 88 - 89,6 2 1825
Vand 11,2 g 10,4 - 12 2 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1034
alfa-Tokotrienol 0 mg 1 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0,00600 mg 1 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,00700 mg 0,004 - 0,009 3 1022
Niacinækvivalent 0,0507 NE 1003
Niacin 0,150 mg 0,14 - 0,18 2 1018
B6-vitamin 0,01000 mg 0,004 - 0,012 3 1025
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 4,00 mg 3,2 - 4,5 3 1058
Kalium 33,0 mg 33 - 34 3 1058
Calcium 30,0 mg 26 - 43 3 1030
Magnesium 6,00 mg 5,5 - 6,3 3 1058
Jern 1,30 mg 0,8 - 1,8 4 1043
Kobber 0,130 mg 0,08 - 0,17 3 1348
Zink 0,160 mg 0,03 - 0,38 3 1348
Mangan 0,1000 mg 0,06 - 0,13 3 1348
Krom 3,00 µg 2 - 5 3 1348
Molybdæn 0 µg 3 1348
Selen 0 µg 3 1348
Fosfor 64,0 mg 59 - 67 3 1348
Jod 0,700 µg 0,5 - 0,85 4 1055
Nikkel 4,00 µg 2 1525
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 87,2 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,048 19,9 T 4.0
C18:0 0,010 4,14 T 4.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,005 2,07 T 4.0
C18:1,n-9 0,010 4,14 T 4.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,072 29,8 T 4.0
C18:3,n-3 0,096 39,8 T 4.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,058 24 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,015 6,22 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,167 69,7 1003
Sum fedtsyrer 0,240 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,096 39,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,072 29,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,032 1825
Isoleucin 7 230 T 4.0
Leucin 11 340 T 4.0
Lysin 12 360 T 4.0
Methionin 3 85 T 4.0
Cystin 2 51 T 4.0
Phenylalanin 8 250 T 4.0
Tyrosin 4 120 T 4.0
Threonin 7 210 T 4.0
Tryptofan 3 95 T 4.0
Valin 12 370 T 4.0
Arginin 8 260 T 4.0
Histidin 4 110 T 4.0
Alanin 7 220 T 4.0
Asparaginsyre 42 1320 T 4.0
Glutaminsyre 27 830 T 4.0
Glycin 6 180 T 4.0
Prolin 7 220 T 4.0
Serin 7 220 T 4.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 4.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby