DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 206
Rosévin
Engelsk navn
Wine, rosé
Taxonomisk navn
Vitis vinifera (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 297 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 297 kJ 1003
Energi (kcal) 72 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 72 kcal 1003
Protein 0,2 g 2 1342
Protein, deklaration 0,2 g 2 1342
Kulhydrat difference 1,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,4 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1344
Alkohol 9,3 g 1342
Salt deklaration 0,01 g 1003
Aske 0,2 g 1342
Tørstof 11,1 g 1342
Vand 88,9 g 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0700 mg 1344
Niacinækvivalent 0,1000 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1342
B6-vitamin 0,0230 mg 1344
Pantotensyre 0,0400 mg 1344
Folat 0,200 µg 1344
Frit folat 0,200 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 4,00 mg 1344
Kalium 75,0 mg 1344
Calcium 12,0 mg 1344
Magnesium 7,00 mg 1344
Jern 0,950 mg 1344
Kobber 0,0350 mg 0,023 0,006 - 0,081 5 1088
Zink 0,0270 mg 0,016 - 0,079 5 1088
Krom 3,00 µg 1 1506
Selen 0,200 µg 1 1506
Fosfor 6,00 mg 1344
Chlorid 7,00 mg 1344
Jod 1,50 µg 1 2137
Nikkel 4,60 µg 1 1506
Kviksølv 0 µg 1 1506
Arsen 0,770 µg 0,72 0,29 - 1,3 5 1088
Cadmium 0,1000 µg 0,14 - 0,2 5 1088
Bly 11,0 µg 8,9 8,5 - 21 5 1088
Tin 19,0 µg 14,0 - 38 5 1088
Sum mineraler 112 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,700 g 1003
Glukose 0,700 g 1003
Sum monosakkarider 1,40 g 1003
Sum sukkerarter 1,40 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 1,4 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,032 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 5,00 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby