Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 206
Rosévin
Engelsk navn
Wine, rosé
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 297 kJ 1003
Energi, kcal 71 kcal 1003
total-N 0,032 g 2 1342
Protein, total 0,2 g 2 1342
Protein, deklaration 0,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1344
Alkohol 9,3 g 1342
Aske 0,2 g 1342
Tørstof 11,1 g 1342
Vand 88,9 g 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,010 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,070 mg 1344
Niacin 0,100 NE 1003
niacin 0,100 mg 1342
B6-vitamin 0,023 mg 1344
Pantothensyre 0,040 mg 1344
Folat 0,200 µg 1344
Frit folat 0,200 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 7,00 mg 1344
Natrium, Na 4,00 mg 1344
Kalium, K 75,0 mg 1344
Calcium, Ca 12,0 mg 1344
Magnesium, Mg 7,00 mg 1344
Phosphor, P 6,00 mg 1344
Jern, Fe 0,950 mg 1344
Kobber, Cu 0,035 mg 0,023 0,006 - 0,081 5 1088
Zink, Zn 0,027 mg 0,016 <0,03 - 0,079 5 1088
Chrom, Cr 3,00 µg 1 1506
Selen, Se 0,200 µg 1 1506
Nikkel, Ni 4,60 µg 1 1506
Kviksølv, Hg 0 µg 1 1506
Arsen, As 0,770 µg 0,720 0,29 - 1,3 5 1088
Cadmium, Cd 0,100 µg 0,140 <0,1 - 0,20 5 1088
Bly, Pb 11,0 µg 8,9 8,5 - 21 5 1088
Tin, Sn 19,0 µg 14,0 <8,2 - 38 5 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,700 g 1003
Glucose 0,700 g 1003
Monosaccharider, total 1,40 g 1003
Sukkerarter, ialt 1,40 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby