Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 212
Sherry, medium
Engelsk navn
Sherry, medium
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 489 kJ 1003
Energi, kcal 117 kcal 1003
total-N 0,016 g 1344
Protein, total 0,1 g 1344
Protein, deklaration 0,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1344
Alkohol 14,8 g 1344
Aske 1,2 g 1003
Tørstof 19,5 g 1003
Vand 80,5 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,010 mg 1344
Niacin 0,080 NE 1003
niacin 0,080 mg 1344
B6-vitamin 0,009 mg 1344
Folat 0,100 µg 1344
Frit folat 0,100 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 6,00 mg 1344
Kalium, K 89,0 mg 1344
Calcium, Ca 9,00 mg 1344
Magnesium, Mg 8,00 mg 1344
Phosphor, P 7,00 mg 1344
Jern, Fe 0,530 mg 1344
Kobber, Cu 0,057 mg 0,049 0,010 - 0,18 26 1088
Zink, Zn 0,210 mg 0,170 0,030 - 0,56 26 1088
Mangan, Mn 0,023 mg 1 1348
Chrom, Cr 3,00 µg 2,00 2 - 9 5 1506
Selen, Se 0 µg 0 5 1506
Nikkel, Ni 13,5 µg 10,1 1,2 - 28,9 5 1506
Kviksølv, Hg 0 µg 0 5 1506
Arsen, As 0,990 µg 0,350 <0,29 - 4,8 26 1088
Cadmium, Cd 0,110 µg 0,070 <0,1 - 0,46 26 1088
Bly, Pb 11,0 µg 7,9 <1,2 - 45 26 1088
Tin, Sn 5,80 µg 1,80 <4,5 - 28 26 1088
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 0,030 mg 1101
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 3,40 g 1344
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby