Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 214
Chesire, 50+
Engelsk navn
Cheese, hard, Chesire, 50 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1579 kJ 1003
Energi, kcal 377 kcal 1003
total-N 3,762 g 1221
Protein, total 24,0 g 1221
Protein, deklaration 23,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 31,2 g 88 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,9 g 1003
Tørstof 59,1 g 88 1221
Vand 40,9 g 88 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 276 RE 1003
Retinol 265 µg 1003
ß-caroten 137 µg 1003
D-vitamin 0,300 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,300 µg 1003
E-vitamin 0,800 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,800 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,040 mg 0,02 - 0,08 T 321
B2-vitamin, riboflavin 0,500 mg 0,30 - 0,80 T 321
Niacin 5,62 NE 1003
niacin 0,100 mg 0,01 - 0,20 T 321
B6-vitamin 0,080 mg 0,05 - 0,14 T 321
Pantothensyre 0,300 mg 0,1 - 0,7 T 321
Biotin 1,70 µg 0,4 - 2,3 T 321
Folat 20,0 µg 10 - 40 T 321
B12-vitamin 1,50 µg T 321
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 321
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 947 mg 607 - 1250 25 1221
Natrium, Na 613 mg 393 - 810 25 1221
Kalium, K 120 mg T 321
Calcium, Ca 890 mg 630 - 1020 16 1221
Magnesium, Mg 25,0 mg T 321
Phosphor, P 430 mg 320 - 480 16 1221
Jern, Fe 0,400 mg T 321
Kobber, Cu 0,030 mg T 321
Zink, Zn 4,00 mg T 321
Jod, I 10,4 µg 11,0 6,8 - 14 5 T 148
Mangan, Mn 0,059 mg 0,051 - 0,070 6 T 261
Chrom, Cr 0,280 µg 1538
Selen, Se 8,00 µg 1003
Nikkel, Ni 4,00 µg 2,0 - 10,0 6 T 261
Cadmium, Cd 0,011 µg 1538
Bly, Pb 0,500 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 2,10 mg 0,7 - 3,5 T 321
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,50 mg 1 T 321
Tyramin 68,4 mg 35,3 - 108,5 4 T 321
Putrescin 62,8 mg 38,7 - 99,6 4 T 321
Cadaverin 17,8 mg 1,6 - 40,8 4 T 321
Serotonin 0 mg T 321
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0,060 g T 321
Disaccharider, total 0,060 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,060 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,06 3,60 1227
C6:0 0,680 2,31 1227
C8:0 0,440 1,49 1227
C10:0 0,970 3,29 1227
C12:0 1,21 4,10 1227
C14:0 3,45 11,7 1227
C16:0 9,23 31,3 1227
C18:0 3,15 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,440 1,49 1227
C16:1,n-7 0,680 2,31 1227
C18:1,n-9 6,93 23,5 1227
C20:1,n-11 0,350 1,19 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,650 2,21 1227
C18:3,n-3 0,240 0,81 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 20,2 68,5 1003
Sum monoumættede 8,40 28,5 1003
Sum polyumættede 0,890 3,02 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 29,5 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,240 0,81 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,650 2,21 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 103 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1320 350 1059
Leucin 2220 590 1059
Lysin 1920 510 1059
Methionin 677 180 1059
Cystin 87 23 1059
Phenylalanin 1240 330 1059
Tyrosin 1320 350 1059
Threonin 828 220 1059
Tryptofan 331 88 1059
Valin 1620 430 1059
Arginin 752 200 1059
Histidin 677 180 1059
Alanin 752 200 1059
Asparaginsyre 1690 450 1059
Glutaminsyre 4700 1250 1059
Glycin 489 130 1059
Prolin 2520 670 1059
Serin 1350 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby