DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 226
Eddike
Engelsk navn
Vinegar
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 84 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 84 kJ 1003
Energi (kcal) 20 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 20 kcal 1003
Protein 0,4 g 1344
Protein, deklaration 0,4 g 1344
Kulhydrat difference 0,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,4 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1344
Fedt 0,0 g 1344
Alkohol 0,2 g 1254
Salt deklaration 0,05 g 1003
Aske 0,3 g 2007
Tørstof 6,3 g 1001
Vand 93,7 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 0,001 - 0,003 2 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1344
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0,001000 mg 1 1025
Pantotensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 20,0 mg 1344
Kalium 89,0 mg 1344
Calcium 12,0 mg 1 1030
Magnesium 22,0 mg 1344
Jern 0,500 mg 1344
Kobber 0,00700 mg 0,007 0,004 - 0,01 2 1088
Zink 0,00900 mg 0,009 - 0,03 2 1088
Mangan 0,250 mg 1349
Selen 0,1000 µg 1003
Fosfor 32,0 mg 1344
Jod 1,40 µg 1 2135
Cadmium 0,0700 µg 0,07 - 0,15 2 1088
Bly 0,0500 µg 0,05 - 1,3 2 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,600 g 1344
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,6 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 5,00 g 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,064 1344
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby