DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 236
Peber, sort
Engelsk navn
Pepper, black
Taxonomisk navn
Piper nigrum
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1274 kJ 1003
Energi, kcal 304 kcal 1003
Nitrogen, total 1,752 g 162 1938
Protein, videnskabelig 10,9 g 162 1938
Protein, deklaration 10,9 g 162 1938
Kulhydrat, difference 71,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 44,5 g 1003
Kulhydrat, deklaration 44,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 26,5 g 1938
Fedt, total 3,3 g 198 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Aske 4,3 g 1671 1938
Tørstof 89,5 g 321 1938
Vand 10,5 g 321 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,720 α-TE
alfa-tokoferol 0,720 mg 1865
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,109 mg 4 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,240 mg 6 1938
Niacinækvivalent 1,14 NE 1003
Niacin 1,14 mg 4 1938
B6-vitamin 0,340 mg 1865
Folat 10,00 µg 1865
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 21,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 21,0 mg 1865
beta-caroten 114 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 44,0 mg 9 1938
Kalium, K 1260 mg 12 1938
Calcium, Ca 437 mg 110 1938
Magnesium, Mg 194 mg 42 1938
Fosfor, P 173 mg 52 1938
Jern, Fe 28,9 mg 8 1938
Kobber, Cu 1,13 mg 1344
Zink, Zn 1,42 mg 6 1938
Selen, Se 3,10 µg 1865
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 0 mg 1101
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 13,1 g 12,8 - 13,3 325 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 3,117 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby