Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 248
Svenbo, 45+
Engelsk navn
Cheese, firm, Svenbo, 45 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1567 kJ 1003
Energi, kcal 374 kcal 1003
total-N 4,326 g 1221
Protein, total 27,6 g 1221
Protein, deklaration 27,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 29,2 g 277 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 1003
Tørstof 60,9 g 277 1221
Vand 39,1 g 277 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 259 RE 1003
Retinol 248 µg 1003
ß-caroten 128 µg 1003
D-vitamin 0,280 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,280 µg 1003
E-vitamin 0,740 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,740 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg 0,026 - 0,065 6 T 148
B2-vitamin, riboflavin 0,330 mg 0,240 - 0,546 6 T 148
Niacin 6,45 NE 1003
niacin 0,100 mg 0,08 - 0,16 5 T 148
B6-vitamin 0,090 mg 0,060 - 0,126 6 T 148
Pantothensyre 0,340 mg T 148
Biotin 1,50 µg 0,7 - 5,1 T 148
Folat 60,0 µg 51 - 74 4 T 1211
Frit folat 1,00 µg T 148
B12-vitamin 1,38 µg 1,02 - 1,60 3 T 148
C-vitamin 0,500 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,500 mg 1 T 148
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 850 mg 425 - 1232 30 1221
Natrium, Na 550 mg 275 - 798 30 1221
Kalium, K 65,0 mg 66,0 57 - 75 5 T 148
Calcium, Ca 1140 mg 910 - 1310 26 1221
Magnesium, Mg 27,0 mg 23,1 - 32,1 49 T 148
Phosphor, P 580 mg 500 - 650 26 1221
Jern, Fe 0,106 mg 0,107 0,086 - 0,126 5 T 148
Kobber, Cu 0,086 mg 0,07 - 0,099 5 T 94
Zink, Zn 3,20 mg 3,18 3,03 - 3,35 5 T 148
Jod, I 10,4 µg 11,0 6,8 - 14 5 T 148
Mangan, Mn 0,059 mg 0,046 - 0,081 5 T 94
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 9,50 µg 1003
Molybdæn, Mo 6,00 µg 2 T 94
Nikkel, Ni 1,36 µg 1,16 0,00 - 2,90 5 T 148
Kviksølv, Hg 0,060 µg 5 T 94
Arsen, As 1,00 µg 5 T 94
Cadmium, Cd 0,010 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,50 mg 0,001 - 24 70 T 148
Serotonin 0 mg T 148
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0 g 0 5 T 148
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,991 3,59 1227
C6:0 0,631 2,29 1227
C8:0 0,410 1,49 1227
C10:0 0,911 3,30 1227
C12:0 1,13 4,10 1227
C14:0 3,23 11,7 1227
C16:0 8,65 31,3 1227
C18:0 2,95 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,410 1,49 1227
C16:1,n-7 0,631 2,29 1227
C18:1,n-9 6,49 23,5 1227
C20:1,n-11 0,330 1,20 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,611 2,21 1227
C18:3,n-3 0,220 0,79 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 18,9 68,5 1003
Sum monoumættede 7,86 28,5 1003
Sum polyumættede 0,831 3,01 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 27,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,220 0,79 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,611 2,21 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 96 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1510 350 1059
Leucin 2550 590 1059
Lysin 2210 510 1059
Methionin 779 180 1059
Cystin 99 23 1059
Phenylalanin 1430 330 1059
Tyrosin 1510 350 1059
Threonin 952 220 1059
Tryptofan 381 88 1059
Valin 1860 430 1059
Arginin 865 200 1059
Histidin 779 180 1059
Alanin 865 200 1059
Asparaginsyre 1950 450 1059
Glutaminsyre 5410 1250 1059
Glycin 562 130 1059
Prolin 2900 670 1059
Serin 1560 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby