DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 248
Svenbo, 45+
Engelsk navn
Cheese, firm, Svenbo, 45 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1567 kJ 1003
Energi, kcal 377 kcal 1003
Nitrogen, total 4,326 g 1221
Protein, videnskabelig 27,6 g 1221
Protein, deklaration 27,0 g 1221
Kulhydrat, difference 1,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 1,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 29,2 g 277 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 1003
Tørstof 60,9 g 277 1221
Vand 39,1 g 277 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 259 RE 1003
Retinol 248 µg 1003
D-vitamin 0,280 µg 1003
D3-vitamin 0,280 µg 1003
E-vitamin 0,740 α-TE
alfa-tokoferol 0,740 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0500 mg 0,026 - 0,065 6 T 148
B2-vitamin, riboflavin 0,330 mg 0,24 - 0,546 6 T 148
Niacinækvivalent 6,44 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 0,08 - 0,16 5 T 148
B6-vitamin 0,0900 mg 0,06 - 0,126 6 T 148
Pantothensyre 0,340 mg T 148
Biotin 1,50 µg 0,7 - 5,1 T 148
Folat 60,0 µg 51 - 74 4 T 1211
Frit folat 1,000 µg T 148
B12-vitamin 1,38 µg 1,02 - 1,6 3 T 148
C-vitamin 0,500 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,500 mg 1 T 148
beta-caroten 128 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 850 mg 425 - 1230 30 1221
Natrium, Na 550 mg 275 - 798 30 1221
Kalium, K 65,0 mg 66 57 - 75 5 T 148
Calcium, Ca 1140 mg 910 - 1310 26 1221
Magnesium, Mg 27,0 mg 23,1 - 32,1 49 T 148
Fosfor, P 580 mg 500 - 650 26 1221
Jern, Fe 0,106 mg 0,107 0,086 - 0,126 5 T 148
Kobber, Cu 0,0860 mg 0,07 - 0,099 5 T 94
Zink, Zn 3,20 mg 3,18 3,03 - 3,35 5 T 148
Jod, I 10,4 µg 11 6,8 - 14 5 T 148
Mangan, Mn 0,0590 mg 0,046 - 0,081 5 T 94
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 9,50 µg 1003
Molybdæn, Mo 6,00 µg 2 T 94
Nikkel, Ni 1,36 µg 1,16 0 - 2,9 5 T 148
Kviksølv, Hg 0,0600 µg 5 T 94
Arsen, As 1,000 µg 5 T 94
Cadmium, Cd 0,01000 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,50 mg 0,001 - 24 70 T 148
Serotonin 0 mg T 148
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0 g 0 5 T 148
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,991 3,59 1227
C6:0 0,631 2,28 1227
C8:0 0,410 1,48 1227
C10:0 0,911 3,3 1227
C12:0 1,131 4,09 1227
C14:0 3,233 11,7 1227
C16:0 8,648 31,3 1227
C18:0 2,953 10,7 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,410 1,48 1227
C16:1,n-7 0,631 2,28 1227
C18:1,n-9 6,486 23,5 1227
C20:1,n-11 0,330 1,19 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,611 2,21 1227
C18:3,n-3 (ALA) 0,220 0,797 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 18,906 68,5 1003
Sum monoumættede 7,857 28,4 1003
Sum polyumættede 0,831 3,01 1003
Fedtsyrer, total 27,594 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,220 0,797 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,611 2,21 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 97 mg 277 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1510 350 1059
Leucin 2550 590 1059
Lysin 2210 510 1059
Methionin 779 180 1059
Cystin 99 23 1059
Phenylalanin 1430 330 1059
Tyrosin 1510 350 1059
Threonin 952 220 1059
Tryptofan 381 88 1059
Valin 1860 430 1059
Arginin 865 200 1059
Histidin 779 180 1059
Alanin 865 200 1059
Asparaginsyre 1950 450 1059
Glutaminsyre 5410 1250 1059
Glycin 562 130 1059
Prolin 2900 670 1059
Serin 1560 360 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby