Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 25
Hornfisk, rå
Engelsk navn
Garfish, raw
Taxonomisk navn
Belone belone
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 42
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,810
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 451 kJ 1003
Energi, kcal 108 kcal 1003
total-N 3,224 g 3,215 2,93 - 3,62 12 2068
Protein, total 19,5 g 19,4 17,6 - 22,0 12 2068
Protein, deklaration 19,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 3,2 g 2,5 0,8 - 6,5 12 2068
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1,1 0,94 - 1,62 12 2068
Tørstof 23,9 g 23,5 20,1 - 28,3 12 2068
Vand 76,1 g 76,6 71,700 - 79,900 12 2068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,10 RE 1003
Retinol 3,10 µg 3,10 <2 - 6,2 2 2068
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 5,16 µg 1003
D3 cholecalciferol 5,16 µg 5,16 3,86 - 6,46 2 2068
25-hydroxycholecalciferol 0 µg 0 2 2068
E-vitamin 0,760 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,760 mg 0,760 0,76 - 0,76 2 2068
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 0 2 2068
B2-vitamin, riboflavin 0,105 mg 0,105 0,094 - 0,115 2 2068
Niacin 10,8 NE 1003
niacin 7,10 mg 7,10 5,9 - 8,3 2 2068
B6-vitamin 0,405 mg 0,405 0,37 - 0,44 2 2068
Pantothensyre 0,480 mg 0,480 0,41 - 0,55 2 2068
Biotin 4,20 µg 4,20 4,2 - 4,2 2 2068
Folat 1,00 µg 1339
Frit folat 1,00 µg 1337
B12-vitamin 7,70 µg 7,70 7,6 - 7,8 2 2068
C-vitamin 0,433 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,433 mg 0,650 <0,5 - 0,65 3 2068
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 62,0 mg 62,0 50 - 74 2 2068
Kalium, K 301 mg 301 292 - 310 2 2068
Calcium, Ca 79,0 mg 79,0 67 - 91 2 2068
Magnesium, Mg 23,4 mg 23,4 22,1 - 24,6 2 2068
Phosphor, P 213 mg 213 212 - 213 2 2068
Jern, Fe 0,610 mg 0,610 0,55 - 0,67 2 2068
Kobber, Cu 0,064 mg 0,064 0,061 - 0,067 2 2068
Zink, Zn 2,72 mg 2,72 2,46 - 2,98 2 2068
Jod, I 19,0 µg 19,0 18 - 20 2 2068
Mangan, Mn 0,018 mg 0,018 0,017 - 0,019 2 2068
Chrom, Cr 6,00 µg 6,00 5,6 - 6,4 2 2068
Selen, Se 29,5 µg 29,5 29 - 30 2 2068
Nikkel, Ni 2,20 µg 2,20 2,0 - 2,4 2 2068
Kviksølv, Hg 7,62 µg 2,99 - 18,4 36 1851, 1890, 1915
Arsen, As 37,1 µg 12,0 - 90,6 36 1851, 1890, 1915
Cadmium, Cd 0,218 µg 0,0 - 0,5 36 1851, 1890, 1915
Bly, Pb 0,449 µg 0,0 - 2,36 35 1890, 1915
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 2068
C10:0 0,000 0,00 2068
C12:0 0,000 0,00 2068
C14:0 0,071 2,67 2068
C15:0 0,001 0,03 2068
C16:0 0,492 18,5 2068
C18:0 0,089 3,35 2068
C20:0 0,000 0,00 2068
C22:0 0,000 0,00 2068
C24:0 0,000 0,00 2068
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,177 6,65 2068
C18:1,n-9 0,559 21,0 2068
C18:1,n-7 0,084 3,16 2068
C20:1,n-9 0,031 1,17 2068
C22:1,n-9 0,000 0,00 2068
C22:1,n-11 0,015 0,56 2068
C24:1,n-9 0,029 1,09 2068
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,082 3,08 2068
C18:3,n-3 0,039 1,47 2068
C18:4,n-3 0,026 0,97 2068
C20:2,n-6 0,011 0,41 2068
C20:3,n-6 0,000 0,00 2068
C20:4,n-3 0,014 0,52 2068
C20:4,n-6 0,025 0,93 2068
C20:5,n-3 0,122 4,59 2068
C22:5,n-3 0,086 3,23 2068
C22:6,n-3 0,662 24,9 2068
Andre fedtsyrer 0,046 1,73 2068
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,653 24,5 1003
Sum monoumættede 0,895 33,6 1003
Sum polyumættede 1,07 40,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,66 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,949 35,7 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,118 4,43 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 85 mg 84 82 - 89 3 1039, 2068
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 967 300 1059
Leucin 1450 450 1059
Lysin 1770 550 1059
Methionin 580 180 1059
Cystin 164 51 1059
Phenylalanin 774 240 1059
Tyrosin 709 220 1059
Threonin 870 270 1059
Tryptofan 222 69 1059
Valin 1100 340 1059
Arginin 1260 390 1059
Histidin 677 210 1059
Alanin 1320 410 1059
Asparaginsyre 1840 570 1059
Glutaminsyre 2550 790 1059
Glycin 1100 340 1059
Prolin 709 220 1059
Serin 838 260 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby