Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 257
Spirituosa, gennemsnitlige værdier
Engelsk navn
Spirits, 70 % proof
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 969 kJ 1003
Energi, kcal 231 kcal 1003
total-N 0,000 g 1344
Protein, total 0,0 g 1344
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1344
Alkohol 33,4 g 1344
Aske 0,0 g 4 1938
Tørstof 33,4 g 1938
Vand 66,6 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1344
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1,00 mg T 258
Kalium, K 1,00 mg T 258
Calcium, Ca 0 mg T 258
Magnesium, Mg 0 mg T 258
Phosphor, P 5,00 mg T 258
Jern, Fe 0,040 mg 128 T 325
Kobber, Cu 0,038 mg 0,013 0,001 - 0,160 43 1088
Zink, Zn 0,030 mg 0,013 0,004 - 0,150 43 1088
Cadmium, Cd 0,100 µg 0,050 0 - 0,21 43 1088
Bly, Pb 2,10 µg 1,50 0 - 7,6 43 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1344
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 0 1938
Leucin 0 0 1938
Lysin 0 0 1938
Methionin 0 0 1938
Cystin 0 0 1938
Phenylalanin 0 0 1938
Tyrosin 0 0 1938
Threonin 0 0 1938
Tryptofan 0 0 1938
Valin 0 0 1938
Arginin 0 0 1938
Histidin 0 0 1938
Alanin 0 0 1938
Asparaginsyre 0 0 1938
Glutaminsyre 0 0 1938
Glycin 0 0 1938
Prolin 0 0 1938
Serin 0 0 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby