DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 257
Spirituosa, gennemsnitlige værdier
Engelsk navn
Spirits, 70 % proof
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 969 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 969 kJ 1003
Energi (kcal) 234 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 234 kcal 1003
Protein 0,0 g 1344
Protein fra Aminosyrer 0,0 g 1003
Protein, deklaration 0,0 g 1344
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1344
Alkohol 33,4 g 1344
Salt deklaration 0,00 g 1003
Aske 0,0 g 4 1938
Tørstof 33,4 g 1938
Vand 66,6 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1344
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantotensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,000 mg T 258.0
Kalium 1,000 mg T 258.0
Calcium 0 mg T 258.0
Magnesium 0 mg T 258.0
Jern 0,0400 mg 128 T 325.0
Kobber 0,0380 mg 0,013 0,001 - 0,16 43 1088
Zink 0,0300 mg 0,013 0,004 - 0,15 43 1088
Selen 0 µg 1 2136
Fosfor 5,00 mg T 258.0
Jod 0 µg 1 2136
Cadmium 0,1000 µg 0,05 0,0 - 0,21 43 1088
Bly 2,10 µg 1,5 0,0 - 7,6 43 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1344
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1344
Isoleucin 0 0,0 1938
Leucin 0 0,0 1938
Lysin 0 0,0 1938
Methionin 0 0,0 1938
Cystin 0 0,0 1938
Phenylalanin 0 0,0 1938
Tyrosin 0 0,0 1938
Threonin 0 0,0 1938
Tryptofan 0 0,0 1938
Valin 0 0,0 1938
Arginin 0 0,0 1938
Histidin 0 0,0 1938
Alanin 0 0,0 1938
Asparaginsyre 0 0,0 1938
Glutaminsyre 0 0,0 1938
Glycin 0 0,0 1938
Prolin 0 0,0 1938
Serin 0 0,0 1938
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby