Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 259
Skærekage, citronkage
Engelsk navn
Plain cake, lemon cake
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1796 kJ 1003
Energi, kcal 429 kcal 1003
total-N 0,807 g 0,649 - 1,000 5 1062
Protein, total 4,6 g 3,699 - 5,700 5 1062
Protein, deklaration 5,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 55,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 54,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 53,6 g 1003
Kostfiber 1,3 g 1,3 0,89 - 1,85 11 T 281
Fedt, total 21,3 g 14,9 - 22,6 5 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1003
Tørstof 82,1 g 78,200 - 85,500 5 1062
Vand 17,9 g 14,500 - 21,800 5 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 0,933 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 217 mg 176 - 257 5 1062
Kalium, K 170 mg 78 - 461 5 1062
Jern, Fe 0,400 mg 1043
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,107 0,53 T 1030
C10:0 0,350 1,77 T 1030
C12:0 1,16 5,83 T 1030
C14:0 1,10 5,56 T 1030
C16:0 3,44 17,4 T 1030
C18:0 1,86 9,38 T 1030
C20:0 0,350 1,77 T 1030
C22:0 0,269 1,36 T 1030
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,699 3,53 T 1030
C18:1,n-9 4,83 24,4 T 1030
C20:1,n-11 0,995 5,02 T 1030
C22:1,n-9 0,995 5,02 T 1030
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,18 16,0 T 1030
C18:3,n-3 0,376 1,90 T 1030
C20:3,n-3 0,107 0,53 T 1030
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,63 43,6 1003
Sum monoumættede 7,52 38,0 1003
Sum polyumættede 3,66 18,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 19,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,483 2,44 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,18 16,0 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 242 300 T 359
Leucin 379 470 T 359
Lysin 218 270 T 359
Methionin 105 130 T 359
Cystin 89 110 T 359
Phenylalanin 258 320 T 359
Tyrosin 121 150 T 359
Threonin 169 210 T 359
Tryptofan 56 69 T 359
Valin 274 340 T 359
Arginin 226 280 T 359
Histidin 113 140 T 359
Alanin 202 250 T 359
Asparaginsyre 331 410 T 359
Glutaminsyre 1190 1470 T 359
Glycin 169 210 T 359
Prolin 387 480 T 359
Serin 291 360 T 359

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby