Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 273
Portvin
Engelsk navn
Port
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 640 kJ 1003
Energi, kcal 153 kcal 1003
total-N 0,016 g 1344
Protein, total 0,1 g 1344
Protein, deklaration 0,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 11,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 11,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 11,1 g 1003
Tilsat sukker 11,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1344
Alkohol 15,5 g 1344
Aske 1,5 g 1003
Tørstof 28,2 g 1003
Vand 71,8 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,010 mg 1344
Niacin 0,060 NE 1003
niacin 0,060 mg 1344
B6-vitamin 0,010 mg 1344
Folat 0,100 µg 1344
Frit folat 0,100 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 4,00 mg 1344
Kalium, K 95,0 mg 1344
Calcium, Ca 4,00 mg 1344
Magnesium, Mg 11,0 mg 1344
Phosphor, P 12,0 mg 1344
Jern, Fe 0,400 mg 1344
Kobber, Cu 0,083 mg 0,081 0,039 - 0,14 22 1088
Zink, Zn 0,210 mg 0,130 0,097 - 0,71 22 1088
Mangan, Mn 0,023 mg 1 1348
Chrom, Cr 3,00 µg 3,00 3 1506
Selen, Se 0,030 µg 0,000 0 - 0,10 3 1506
Nikkel, Ni 7,00 µg 7,10 4,6 - 9,4 3 1506
Kviksølv, Hg 0 µg 0 3 1506
Arsen, As 0,170 µg 0 - 0,5 3 1506
Cadmium, Cd 0,100 µg 0,100 0,1 - 0,2 3 1506
Bly, Pb 0,900 µg 0,750 0,75 - 1,2 3 1506
Tin, Sn 2,30 µg 0,70 4,5 - 18 22 1088
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Phenylethylamin 0,003 mg 1469
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 11,1 g 1344
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby