DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 276
Skærekage, chokoladekage/-pie
Engelsk navn
Plain cake, chocolate cake
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,955 T 1030
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1808 kJ 1003
Energi, kcal 432 kcal 1003
Nitrogen, total 0,930 g 0,754 - 1,03 5 1062
Protein, videnskabelig 5,3 g 4,29 - 5,89 5 1062
Protein, deklaration 5,8 g 4,71 - 6,46 5 1062
Kulhydrat, difference 50,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 49,3 g 1003
Kulhydrat, deklaration 48,8 g 1003
Kostfibre 1,3 g 1,29 0,89 - 1,85 11 T 281
Fedt, total 23,5 g 18,3 - 28,3 5 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1003
Tørstof 80,6 g 73,5 - 84,4 5 1062
Vand 19,4 g 15,6 - 26,5 5 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 1,07 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 288 mg 208 - 371 5 1062
Kalium, K 169 mg 82 - 223 5 1062
Jern, Fe 0,400 mg 1043
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,121 0,538 T 1030
C10:0 0,396 1,76 T 1030
C12:0 1,309 5,83 T 1030
C14:0 1,248 5,56 T 1030
C16:0 3,900 17,3 T 1030
C18:0 2,104 9,37 T 1030
C20:0 0,396 1,76 T 1030
C22:0 0,305 1,36 T 1030
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,792 3,52 T 1030
C18:1,n-9 5,472 24,3 T 1030
C20:1,n-11 1,128 5,02 T 1030
C22:1,n-9 1,128 5,02 T 1030
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,597 16 T 1030
C18:3,n-3 (ALA) 0,426 1,89 T 1030
C20:3,n-3 0,121 0,538 T 1030
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 9,779 43,5 1003
Sum monoumættede 8,519 37,9 1003
Sum polyumættede 4,144 18,4 1003
Fedtsyrer, total 22,442 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,547 2,43 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,597 16 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 279 300 T 359
Leucin 437 470 T 359
Lysin 251 270 T 359
Methionin 121 130 T 359
Cystin 102 110 T 359
Phenylalanin 298 320 T 359
Tyrosin 140 150 T 359
Threonin 195 210 T 359
Tryptofan 64 69 T 359
Valin 316 340 T 359
Arginin 260 280 T 359
Histidin 130 140 T 359
Alanin 233 250 T 359
Asparaginsyre 381 410 T 359
Glutaminsyre 1370 1470 T 359
Glycin 195 210 T 359
Prolin 446 480 T 359
Serin 335 360 T 359

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby