DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 276
Skærekage, chokoladekage/-pie
Engelsk navn
Plain cake, chocolate cake
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1808 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1817 kJ 1003
Energi (kcal) 432 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 435 kcal 1003
Protein 5,3 g 4,29 - 5,89 5 1062
Protein fra Aminosyrer 4,8 g 1003
Protein, deklaration 5,8 g 4,71 - 6,46 5 1062
Kulhydrat difference 50,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 49,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 49,3 g 1003
Kostfibre 1,3 g 1,29 0,89 - 1,85 11 T 281.0
Fedt 23,5 g 18,3 - 28,3 5 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,72 g 5 1003
Aske 1,2 g 1003
Tørstof 80,6 g 73,5 - 84,4 5 1062
Vand 19,4 g 15,6 - 26,5 5 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 200 RE 1 1004
D-vitamin 0,700 µg 1 1004
E-vitamin 2,50 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Niacinækvivalent 1,07 NE 1003
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 6,70 µg 1 1004
B12-vitamin 0,300 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 288 mg 208 - 371 5 1062
Kalium 169 mg 82 - 223 5 1062
Calcium 140 mg 1 1004
Magnesium 32,0 mg 1 1004
Jern 0,400 mg 1043
Zink 0,900 mg 1 1004
Selen 6,40 µg 1 1004
Fosfor 190 mg 1 1004
Jod 7,50 µg 1 1004
Sum mineraler 819 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 20,0 g 1 1004
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 29,3 g 1 1004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 18,800 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,930 1062
Isoleucin 279 300 T 359.0
Leucin 437 470 T 359.0
Lysin 251 270 T 359.0
Methionin 121 130 T 359.0
Cystin 102 110 T 359.0
Phenylalanin 298 320 T 359.0
Tyrosin 140 150 T 359.0
Threonin 195 210 T 359.0
Tryptofan 64 69 T 359.0
Valin 316 340 T 359.0
Arginin 260 280 T 359.0
Histidin 130 140 T 359.0
Alanin 233 250 T 359.0
Asparaginsyre 381 410 T 359.0
Glutaminsyre 1370 1470 T 359.0
Glycin 195 210 T 359.0
Prolin 446 480 T 359.0
Serin 335 360 T 359.0
Sum essentielle Aminosyrer 2187 T 359.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 3620 T 359.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 128 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby