Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 276
Skærekage, chokoladekage/-pie
Engelsk navn
Plain cake, chocolate cake
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1808 kJ 1003
Energi, kcal 432 kcal 1003
total-N 0,930 g 0,754 - 1,035 5 1062
Protein, total 5,3 g 4,298 - 5,900 5 1062
Protein, deklaration 5,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 50,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 49,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 48,8 g 1003
Kostfiber 1,3 g 1,3 0,89 - 1,85 11 T 281
Fedt, total 23,5 g 18,3 - 28,3 5 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1003
Tørstof 80,6 g 73,500 - 84,400 5 1062
Vand 19,4 g 15,600 - 26,500 5 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 1,07 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 288 mg 208 - 371 5 1062
Kalium, K 169 mg 82 - 223 5 1062
Jern, Fe 0,400 mg 1043
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,118 0,53 T 1030
C10:0 0,386 1,77 T 1030
C12:0 1,28 5,83 T 1030
C14:0 1,22 5,56 T 1030
C16:0 3,80 17,4 T 1030
C18:0 2,05 9,38 T 1030
C20:0 0,386 1,77 T 1030
C22:0 0,297 1,36 T 1030
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,771 3,53 T 1030
C18:1,n-9 5,33 24,4 T 1030
C20:1,n-11 1,10 5,02 T 1030
C22:1,n-9 1,10 5,02 T 1030
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,50 16,0 T 1030
C18:3,n-3 0,415 1,90 T 1030
C20:3,n-3 0,118 0,53 T 1030
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 9,53 43,6 1003
Sum monoumættede 8,30 38,0 1003
Sum polyumættede 4,04 18,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 21,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,533 2,44 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,50 16,0 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 279 300 T 359
Leucin 437 470 T 359
Lysin 251 270 T 359
Methionin 121 130 T 359
Cystin 102 110 T 359
Phenylalanin 298 320 T 359
Tyrosin 140 150 T 359
Threonin 195 210 T 359
Tryptofan 64 69 T 359
Valin 316 340 T 359
Arginin 260 280 T 359
Histidin 130 140 T 359
Alanin 233 250 T 359
Asparaginsyre 381 410 T 359
Glutaminsyre 1370 1470 T 359
Glycin 195 210 T 359
Prolin 446 480 T 359
Serin 335 360 T 359

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby