Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 296
Øl, skatteklasse 3, uspec.
Engelsk navn
Beer, strong, alc. 7.6 % by vol.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 260 kJ 1003
Energi, kcal 62 kcal 1003
total-N 0,064 g 1 1452
Protein, total 0,4 g 1 1452
Protein, deklaration 0,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1655
Alkohol 6,0 g 5,5 - 6,2 1322
Aske 0,2 g 0,05 - 0,58 588 T 198
Tørstof 11,2 g 10,800 - 12,000 4 1452
Vand 88,8 g 88,000 - 89,200 4 1452
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1655
alfa-tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,007 mg 1322
B2-vitamin, riboflavin 0,030 mg 1322
Niacin 0,570 NE 1003
niacin 0,470 mg 1322
B6-vitamin 0,045 mg 1322
Pantothensyre 0,085 mg 1322
Biotin 1,00 µg 1 1452
Folat 2,60 µg 6 T 198
B12-vitamin 0,020 µg 33 T 198
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1 T 198
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 28,4 mg 22,7 - 34,3 4 T 256
Natrium, Na 6,80 mg 1,0 - 14,4 4 1452
Kalium, K 64,2 mg 37,5 - 81,3 4 1452
Calcium, Ca 4,30 mg 2,9 - 5,7 4 1452
Magnesium, Mg 9,00 mg 7,7 - 10,5 4 1452
Phosphor, P 18,4 mg 1 1452
Jern, Fe 0,020 mg 0,008 - 0,033 4 1452
Kobber, Cu 0,009 mg 0,005 0,002 - 0,061 30 1088
Zink, Zn 0,013 mg 0,011 <0,02 - 0,050 30 1088
Jod, I 1,50 µg 0,7 - 3,2 6 T 178
Mangan, Mn 0,018 mg 0,011 - 0,026 4 1452
Chrom, Cr 1,00 µg 1,00 0 - 3 20 1506
Selen, Se 0,110 µg 0 - 0,9 20 1506
Molybdæn, Mo 2,00 µg T 256
Cobolt, Co 0,100 µg T 256
Nikkel, Ni 2,30 µg 1,40 0,4 - 6,3 20 1506
Fluor, F 3,00 µg T 256
Kviksølv, Hg 0,080 µg 0,000 0 - 0,08 20 1506
Arsen, As 0,700 µg 0,700 0,4 - 1,1 20 1506
Cadmium, Cd 0,050 µg 0,010 <0,1 - 0,27 30 1088
Bly, Pb 1,30 µg 1,20 <1,2 - 2,2 30 1088
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,001 g 0,001 - 0,002 4 T 256
D-mælkesyre 0,005 g 0,004 - 0,006 4 T 256
Citronsyre 0,013 g 0,011 - 0,016 4 T 256
Æblesyre 0,007 mg 0,0057 - 0,0082 4 T 256
Benzoesyre 0,030 mg 1101
Organiske syrer, tot. 0,019 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,020 mg 0,01 - 0,03 14 1472
Tyramin 0,117 mg 0,106 - 0,130 6 1484
Serotonin 0,030 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 4,60 g 1322
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 8 130 T 198
Leucin 12 190 T 198
Lysin 11 170 T 198
Methionin 4 57 T 198
Phenylalanin 8 130 T 198
Tyrosin 6 94 T 198
Threonin 10 150 T 198
Tryptofan 6 94 T 198
Valin 16 250 T 198
Arginin 11 170 T 198
Histidin 8 130 T 198
Alanin 19 300 T 198
Asparaginsyre 22 340 T 198
Glutaminsyre 59 920 T 198
Glycin 17 260 T 198
Prolin 53 830 T 198
Serin 12 190 T 198

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby