Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 300
Fløde 9 %, syrnet
Engelsk navn
Cream, cultured, 9 % fat
Synonymer
Cheasy Fraiche, Fraiche
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 492 kJ 1003
Energi, kcal 118 kcal 1003
total-N 1,070 g 1 2092
Protein, total 6,8 g 1 2092
Protein, deklaration 6,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 8,2 g 1 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 1 2092
Tørstof 20,0 g 1 2092
Vand 80,0 g 1 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 61,3 RE 1003
Retinol 58,0 µg 1 2092
ß-caroten 40,0 µg 1003
D-vitamin 0,140 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,140 µg 1003
E-vitamin 0,230 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,230 mg 1 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,030 mg 1 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,240 mg 1 2092
Niacin 1,40 NE 1003
niacin 0,150 mg 1 2092
B6-vitamin 0,040 mg 1 2092
Pantothensyre 0,300 mg 1 2092
Biotin 1,20 µg 1 2092
Folat 13,0 µg 1003
Frit folat 3,00 µg T 303
B12-vitamin 0,350 µg 1 2092
C-vitamin 0,900 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,900 mg 2 T 303
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 90,0 mg 1 2092
Natrium, Na 28,0 mg 1 2092
Kalium, K 119 mg 1 2092
Calcium, Ca 104 mg 1 2092
Magnesium, Mg 10,1 mg 1 2092
Phosphor, P 109 mg 1 2092
Jern, Fe 0,026 mg 1 2092
Kobber, Cu 0,021 mg 1 2092
Zink, Zn 0,370 mg 1 2092
Jod, I 15,0 µg 1 2092
Mangan, Mn 0,004 mg 1 2092
Chrom, Cr 0,300 µg 1 2092
Selen, Se 4,40 µg 1 2092
Molybdæn, Mo 5,00 µg T 303
Nikkel, Ni 0,580 µg 1 2092
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1 2092
Galaktose 0 g 1 2092
Glucose 0 g 1 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 3,20 g 1 2092
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1 2092
Disaccharider, total 3,20 g 1003
Sukkerarter, ialt 3,20 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,290 4,08 2092
C6:0 0,200 2,81 2092
C8:0 0,110 1,55 2092
C10:0 0,250 3,52 2092
C12:0 0,290 4,08 2092
C14:0 0,810 11,4 2092
C15:0 0,090 1,27 2092
C16:0 2,20 30,9 2092
C18:0 0,830 11,7 2092
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,070 0,98 2092
C16:1,n-7 0,110 1,55 2092
C18:1,n-9 1,26 17,7 2092
C18:1,n-7 0,040 0,56 2092
C18:1,trans n-9 0,240 3,38 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,120 1,69 2092
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,030 0,42 2092
C18:3,n-3 0,050 0,70 2092
C18:2,trans, udifferentieret 0,060 0,84 2092
Andre fedtsyrer 0,060 0,84 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,07 71,3 1003
Sum monoumættede 1,48 20,8 1003
Sum polyumættede 0,200 2,81 1003
Sum transfedtsyrer 0,300 4,22 1003
Fedtsyrer, total 7,11 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,050 0,70 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,120 1,69 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 30 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 364 340 1059
Leucin 631 590 1059
Lysin 556 520 1059
Methionin 150 140 1059
Cystin 55 51 1059
Phenylalanin 321 300 1059
Tyrosin 289 270 1059
Threonin 225 210 1059
Tryptofan 75 70 1059
Valin 439 410 1059
Arginin 246 230 1059
Histidin 171 160 1059
Alanin 214 200 1059
Asparaginsyre 514 480 1059
Glutaminsyre 1080 1010 1059
Glycin 161 150 1059
Prolin 524 490 1059
Serin 364 340 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby