DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 320
Småkage, vanillekranse
Engelsk navn
Biscuit, sweet, vanilla flavoured
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2207 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2215 kJ 1003
Energi (kcal) 528 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 530 kcal 1003
Protein 4,7 g 2,09 - 5,5 7 1062
Protein, deklaration 5,2 g 2,3 - 6,03 7 1062
Kulhydrat difference 63,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 61,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 61,5 g 1003
Kostfibre 2,0 g 2,0 1,3 - 2,7 10 T 1573.0
Fedt 28,8 g 26,8 - 32,1 7 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,49 g 7 1003
Aske 0,9 g 1003
Tørstof 97,9 g 96,7 - 99,1 7 1062
Vand 2,1 g 0,9 - 3,3 7 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 255 RE 1 1004
D-vitamin 0,1000 µg 1 1004
E-vitamin 4,80 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Niacinækvivalent 0,567 NE 1003
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 12,0 µg 1 1004
B12-vitamin 0,1000 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 197 mg 137 - 322 7 1062
Kalium 90,0 mg 72 - 120 7 1062
Calcium 34,0 mg 1 1004
Magnesium 32,0 mg 1 1004
Jern 0,400 mg 1043
Zink 0,600 mg 1 1004
Selen 2,50 µg 1 1004
Fosfor 91,0 mg 1 1004
Jod 2,10 µg 1 1004
Sum mineraler 444 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 26,0 g 1 1004
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 35,5 g 1 1004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 23,040 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,825 1062
Isoleucin 240 260 T 1177.0
Leucin 410 440 T 1177.0
Lysin 86 92 T 1177.0
Methionin 91 98 T 1177.0
Cystin 91 98 T 1177.0
Phenylalanin 260 280 T 1177.0
Tyrosin 100 110 T 1177.0
Threonin 160 170 T 1177.0
Tryptofan 34 37 T 1177.0
Valin 260 280 T 1177.0
Arginin 180 190 T 1177.0
Histidin 120 130 T 1177.0
Alanin 160 170 T 1177.0
Asparaginsyre 230 250 T 1177.0
Glutaminsyre 1840 1980 T 1177.0
Glycin 200 210 T 1177.0
Prolin 600 650 T 1177.0
Serin 260 280 T 1177.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby