Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 320
Småkage, vanillekranse
Engelsk navn
Biscuit, sweet, vanilla flavoured
Synonymer
Småkager
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2207 kJ 1003
Energi, kcal 527 kcal 1003
total-N 0,825 g 0,368 - 0,965 7 1062
Protein, total 4,7 g 2,098 - 5,501 7 1062
Protein, deklaration 5,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 63,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 61,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 61,1 g 1003
Kostfiber 2,0 g 2,0 1,3 - 2,7 10 T 1573
Fedt, total 28,8 g 26,8 - 32,1 7 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 1003
Tørstof 97,9 g 96,700 - 99,100 7 1062
Vand 2,1 g 0,900 - 3,300 7 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 0,517 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 197 mg 137 - 322 7 1062
Kalium, K 90,0 mg 72 - 120 7 1062
Jern, Fe 0,400 mg 1043
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,144 0,53 T 1030
C10:0 0,473 1,77 T 1030
C12:0 1,56 5,83 T 1030
C14:0 1,49 5,56 T 1030
C16:0 4,65 17,4 T 1030
C18:0 2,51 9,38 T 1030
C20:0 0,473 1,77 T 1030
C22:0 0,364 1,36 T 1030
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,945 3,53 T 1030
C18:1,n-9 6,53 24,4 T 1030
C20:1,n-11 1,35 5,02 T 1030
C22:1,n-9 1,35 5,02 T 1030
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,29 16,0 T 1030
C18:3,n-3 0,509 1,90 T 1030
C20:3,n-3 0,144 0,53 T 1030
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 11,7 43,6 1003
Sum monoumættede 10,2 38,0 1003
Sum polyumættede 4,95 18,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 26,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,653 2,44 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,29 16,0 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 215 260 T 1177
Leucin 363 440 T 1177
Lysin 76 92 T 1177
Methionin 81 98 T 1177
Cystin 81 98 T 1177
Phenylalanin 231 280 T 1177
Tyrosin 91 110 T 1177
Threonin 140 170 T 1177
Tryptofan 31 37 T 1177
Valin 231 280 T 1177
Arginin 157 190 T 1177
Histidin 107 130 T 1177
Alanin 140 170 T 1177
Asparaginsyre 206 250 T 1177
Glutaminsyre 1630 1980 T 1177
Glycin 173 210 T 1177
Prolin 536 650 T 1177
Serin 231 280 T 1177

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby