DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 344
Sherry, sød
Engelsk navn
Sherry, sweet
Taxonomisk navn
Vitis vinifera (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 565 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 565 kJ 1003
Energi (kcal) 136 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 136 kcal 1003
Protein 0,3 g 1344
Protein, deklaration 0,3 g 1344
Kulhydrat difference 6,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 6,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1344
Alkohol 15,5 g 1344
Salt deklaration 0,03 g 1003
Aske 2,7 g 1003
Tørstof 25,0 g 1003
Vand 75,0 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0,01000 mg 1344
Niacinækvivalent 0,0700 NE 1003
Niacin 0,0700 mg 1344
B6-vitamin 0,00800 mg 1344
Folat 0,1000 µg 1344
Frit folat 0,1000 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 13,0 mg 1344
Kalium 109 mg 1344
Calcium 7,00 mg 1344
Magnesium 11,0 mg 1344
Jern 0,370 mg 1344
Kobber 0,0570 mg 0,049 0,01 - 0,18 26 1088
Zink 0,210 mg 0,17 0,03 - 0,56 26 1088
Mangan 0,0230 mg 1 1348
Krom 3,00 µg 2,0 2 - 9 5 1506
Selen 0 µg 0,0 5 1506
Fosfor 10,00 mg 1344
Nikkel 13,5 µg 10,1 1,2 - 28,9 5 1506
Kviksølv 0 µg 0,0 5 1506
Arsen 0,990 µg 0,35 - 4,8 26 1088
Cadmium 0,110 µg 0,07 - 0,46 26 1088
Bly 11,0 µg 7,9 - 45 26 1088
Tin 5,80 µg 1,8 - 28 26 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 6,50 g 1344
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 6,5 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 0,0300 mg 1101
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,048 1344
Tryptofan 0 1344
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 0,0 - 0,025 1488
Cholin 5,00 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0,01000 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby