DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 348
Figen, tørret
Engelsk navn
Fig, dried
Taxonomisk navn
Ficus carica (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1234 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1083 kJ 1003
Energi (kcal) 292 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 256 kcal 1003
Protein 3,3 g 2,41 - 4,21 8 1938
Protein fra Aminosyrer 2,4 g 1003
Protein, deklaration 3,3 g 2,41 - 4,21 8 1938
Kulhydrat difference 72,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 62,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 54,0 g 1003
Kostfibre 9,3 g 9,1 - 9,4 3 1825
Fedt 0,9 g 0,59 - 1,3 8 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,22 g 1003
Aske 1,9 g 1,6 - 2,07 8 1938
Tørstof 78,3 g 78,45 73,6 - 83 6 1878
Vand 21,7 g 21,55 17 - 26,4 6 1878
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 13,3 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 80,0 µg 101,0 29 - 137 5 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
Thiamin (B1-vitamin) 0,0850 mg 0,077 - 0,111 4 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,110 mg 0,088 - 0,119 3 1022
Niacinækvivalent 1,19 NE 1003
Niacin 0,750 mg 0,5 - 0,79 10 1018
B6-vitamin 0,120 mg 0,096 - 0,138 5 1025
Pantotensyre 0,435 mg 1352
Biotin 1,000 µg 1003
Folat 9,00 µg 6,7 - 12,7 4 1374
Frit folat 3,00 µg 2,4 - 4,2 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 1,20 mg 1003
Ascorbinsyre 1,20 mg 0,2 - 3 8 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 87,0 mg 1344
Kalium 1010 mg 1344
Calcium 193 mg 152 - 214 9 1015, 1030
Magnesium 92,0 mg 1344
Jern 2,20 mg 1,5 - 3 3 1043
Kobber 0,240 mg 1344
Zink 0,900 mg 1344
Mangan 0,510 mg 0,374 - 0,7 8 1938
Krom 0,0690 µg 1 1079
Selen 0 µg 1 1079
Fosfor 83,1 mg 77,1 - 94,6 6 1015
Jod 1,10 µg 0,8 - 1,25 3 1055
Nikkel 130 µg 1 1079
Kviksølv 0,400 µg 1 1079
Arsen 0 µg 1 1079
Cadmium 1,50 µg 1 1079
Bly 0 µg 1 1079
Sum mineraler 1470 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 24,3 g 24,55 19,8 - 27,6 6 1878
Glukose 28,4 g 29,05 25 - 29,8 6 1878
Sum monosakkarider 52,7 g 1003
Sakkarose 0,983 g 0,9 0,6 - 1,5 6 1878
Sum disakkarider 0,983 g 1003
Sum sukkerarter 53,7 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sorbitol 0,0667 g 0,0 0,0 - 0,4 6 1878
Sum sukkeralkoholer 0,0667 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,300 g 1377
Crude fibre 4,80 g 4,5 - 5,1 20 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,000 0,0 1938
C14:0 0,006 0,832 1342
C16:0 0,126 16,9 1342
C18:0 0,033 4,49 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 0,0832 1342
C18:1,n-9 0,182 24,4 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,396 53,2 1342
C18:3,n-3 0,000 0,0 1938
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,165 22,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,183 24,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,396 53,2 1003
Sum fedtsyrer 0,744 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,396 53,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,528 1938
Isoleucin 100 190 1345
Leucin 137 260 1345
Lysin 129 245 1345
Methionin 26 50 1345
Cystin 52 99 1345
Phenylalanin 79 150 1345
Tyrosin 137 260 1345
Threonin 100 190 1345
Tryptofan 26 50 1345
Valin 129 245 1345
Arginin 74 140 1345
Histidin 47 89 1345
Alanin 201 380 1345
Asparaginsyre 789 1490 1345
Glutaminsyre 312 590 1345
Glycin 111 210 1345
Prolin 211 400 1345
Serin 164 310 1345
Sum essentielle Aminosyrer 775,632
Sum ikke essentielle aminosyrer 2050,75
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 0,0 - 0,025 1488
Serotonin 1,20 mg 1486
Cholin 15,8 mg 1 2187
Sum biogene aminer 1,21 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby