DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 356
Wienerbrød, julekage
Engelsk navn
Danish pastry, christmas cake
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1908 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1915 kJ 1003
Energi (kcal) 458 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 460 kcal 1003
Protein 5,2 g 4,7 - 5,8 3 1062
Protein fra Aminosyrer 4,5 g 1003
Protein, deklaration 5,7 g 5,15 - 6,36 3 1062
Kulhydrat difference 41,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 38,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 38,1 g 1003
Kostfibre 3,0 g 2 - 4,86 20 T 230.0
Fedt 31,0 g 30,7 - 31,4 3 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,99 g 3 1003
Aske 1,6 g 1003
Tørstof 78,9 g 77,1 - 81,2 3 1062
Vand 21,1 g 18,8 - 22,9 3 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 137 RE 1 2138
E-vitamin 1,10 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,10 mg 0,5 - 1,79 4 1034
alfa-Tokotrienol 0,250 mg 0,09 - 0,31 4 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0,0650 mg 0,056 - 0,083 6 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0600 mg 1065
Niacinækvivalent 1,39 NE 1003
Niacin 0,550 mg 0,45 - 0,7 4 1018
B6-vitamin 0,0450 mg 0,037 - 0,075 5 1025
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 395 mg 375 - 432 3 1062
Kalium 119 mg 107 - 129 3 1062
Calcium 33,0 mg 1347
Magnesium 12,0 mg 11,2 - 13,2 4 1058
Jern 0,400 mg 1043
Zink 0,840 mg 1346
Fosfor 102 mg 1346
Jod 5,90 µg 1,75 - 10,1 5 1055
Sum mineraler 661 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 18,0 g 1 T 343.0
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 20,1 g 1 1004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,157 0,535 1050
C10:0 0,523 1,78 1050
C12:0 1,715 5,85 1050
C14:0 1,631 5,56 1050
C16:0 5,081 17,3 1050
C18:0 2,750 9,38 1050
C20:0 0,523 1,78 1050
C22:0 0,397 1,35 1050
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 1,035 3,53 1050
C18:1,n-9 7,141 24,3 1050
C20:1,n-11 1,474 5,03 1050
C22:1,n-9 1,474 5,03 1050
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,684 15,9 1050
C18:3,n-3 0,554 1,89 1050
C20:3,n-3 0,157 0,535 1050
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 12,776 43,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 11,124 37,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 5,395 18,4 1003
Sum fedtsyrer 29,295 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,711 2,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,684 15,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,912 1062
Isoleucin 246 270 T 280.0
Leucin 401 440 T 280.0
Lysin 146 160 T 280.0
Methionin 91 100 T 280.0
Cystin 89 98 T 280.0
Phenylalanin 264 290 T 280.0
Tyrosin 119 130 T 280.0
Threonin 164 180 T 280.0
Tryptofan 50 55 T 280.0
Valin 274 300 T 280.0
Arginin 264 290 T 280.0
Histidin 119 130 T 280.0
Alanin 201 220 T 280.0
Asparaginsyre 319 350 T 280.0
Glutaminsyre 1570 1720 T 280.0
Glycin 219 240 T 280.0
Prolin 465 510 T 280.0
Serin 264 290 T 280.0
Sum essentielle Aminosyrer 1522 T 280.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 3037 T 280.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 21,8 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby