Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 371
Oliven, grønne, marinerede, konserves
Engelsk navn
Olives, green, pickled, canned
Taxonomisk navn
Olea europea L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 42 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 554 kJ 1003
Energi, kcal 132 kcal 1003
total-N 0,160 g 0,144 - 0,160 2 1346, 1825
Protein, total 1,0 g 0,900 - 1,000 2 1346, 1825
Protein, deklaration 1,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 7,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 5,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 5,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,4 g 2,3 - 2,5 2 1825
Fedt, total 11,7 g 11,0 - 12,3 2 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,1 g 3,6 - 4,6 2 1825
Tørstof 24,2 g 22,200 - 26,300 2 1825
Vand 75,8 g 73,700 - 77,800 2 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 19,3 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 231 µg 184 - 280 3 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 1,99 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,99 mg 1864
B1-vitamin 0,021 mg 0,019 - 0,023 2 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,007 mg 0,007 - 0,007 2 1938
Niacin 0,067 NE 1003
niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0,020 mg 1344
Pantothensyre 0,018 mg 1352
Biotin 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2217 mg 1360 - 2730 4 1058
Kalium, K 38,0 mg 25 - 46 4 1058
Calcium, Ca 120 mg 77,8 - 138 6 1015
Magnesium, Mg 16,0 mg 11,6 - 20,2 4 1058
Phosphor, P 8,94 mg 7,19 - 10,4 6 1015
Jern, Fe 0,490 mg 0,35 - 0,57 6 1938
Kobber, Cu 0,230 mg 1344
Jod, I 4,50 µg 204 1002
Mangan, Mn 0,050 mg 0,05 - 0,10 1349
Selen, Se 0,900 µg 1894
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0 mg 1474
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1345
C6:0 0,000 0,00 1345
C8:0 0,000 0,00 1345
C10:0 0,000 0,00 1345
C12:0 0,000 0,00 1345
C14:0 0,000 0,00 1345
C15:0 0,000 0,00 1345
C16:0 1,33 12,0 1345
C17:0 0,000 0,00 1345
C18:0 0,260 2,34 1345
C20:0 0,050 0,45 1345
C22:0 0,000 0,00 1345
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1345
C15:1 0,000 0,00 1345
C16:1,n-7 0,120 1,08 1345
C17:1,n-7 0,000 0,00 1345
C18:1,n-9 8,05 72,5 1345
C20:1,n-11 0,000 0,00 1345
C22:1,n-9 0,000 0,00 1345
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,23 11,1 1345
C18:3,n-3 0,070 0,63 1345
C20:4,n-6 0,000 0,00 1345
C20:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:6,n-3 0,000 0,00 1345
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,64 14,8 1003
Sum monoumættede 8,17 73,5 1003
Sum polyumættede 1,30 11,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 11,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,070 0,63 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,23 11,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 4 27 1344

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby