Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 379
Rugbrød, fuldkorn, importeret
Engelsk navn
Rye bread, dark, wholemeal, imported
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,730
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 845 kJ 1003
Energi, kcal 202 kcal 1003
total-N 0,970 g 0,91 - 1,18 10 1075
Protein, total 5,7 g 5,305 - 6,879 10 1075
Protein, deklaration 6,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 44,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 36,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 36,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 8,4 g 7,3 - 8,7 10 1075
Fedt, total 1,7 g 1,3 - 2,4 10 1075
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,4 g 2,13 - 2,69 10 1075
Tørstof 54,5 g 53,000 - 56,400 10 1075
Vand 45,5 g 43,600 - 47,000 10 1075
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 0,12 - 0,34 4 T 310
alfa-tokotrienol 0,300 mg 0,16 - 0,52 4 T 310
K1-vitamin 0 µg 1655
Niacin 1,13 NE 1003
B6-vitamin 0,161 mg 0,130 - 0,198 19 T 310
Pantothensyre 0,600 mg 1001
B12-vitamin 0 µg 15 1541
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 840 mg 740 - 920 10 1075
Natrium, Na 550 mg 470 - 630 10 1075
Kalium, K 280 mg 250 - 340 10 1075
Calcium, Ca 77,0 mg 32 - 189 10 1075
Magnesium, Mg 52,0 mg 45 - 73 10 1075
Phosphor, P 188 mg 175 - 250 10 1075
Jern, Fe 2,20 mg 1,8 - 2,6 10 1075
Molybdæn, Mo 10,0 µg 7 T 310
Cobolt, Co 4,00 µg 3 - 6 7 T 310
Nikkel, Ni 5,20 µg 5,20 4,5 - 5,9 2 T 310
Fluor, F 60,0 µg 50 - 90 7 T 310
Silicium, Si 10,0 mg 7 - 16 7 T 310
Aluminium, Al 1,50 mg 0,6 - 2,5 7 T 310
Bor, B 90,0 µg 80 - 110 7 T 310
Brom, Br 200 µg 100 - 300 7 T 310
Kviksølv, Hg 0,710 µg 0,450 0 - 2,4 20 T 310
Arsen, As 1,30 µg 0,00 0 - 8,2 20 T 310
Bly, Pb 0,500 µg 0 - 2,6 21 T 310
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,380 g T 310
Glucose 0,520 g T 310
Monosaccharider, total 0,900 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 2,27 g T 310
Saccharose 0,610 g T 310
Disaccharider, total 2,88 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1655
Sukkerarter, ialt 3,78 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 T 1671
C10:0 0,000 0,00 T 1671
C12:0 0,000 0,00 T 1671
C14:0 0,000 0,00 T 1671
C16:0 0,199 16,1 T 1671
C18:0 0,022 1,79 T 1671
C20:0 0,000 0,00 T 1671
C22:0 0,004 0,28 T 1671
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 0,09 T 1671
C18:1,n-9 0,277 22,3 T 1671
C18:1,n-7 0,022 1,79 T 1671
C20:1,n-11 0,014 1,13 T 1671
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 T 1671
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,602 48,5 T 1671
C18:3,n-3 0,100 8,03 T 1671
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,225 18,1 1003
Sum monoumættede 0,314 25,3 1003
Sum polyumættede 0,702 56,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,24 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,100 8,06 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,602 48,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 233 240 T 7
Leucin 398 410 T 7
Lysin 204 210 T 7
Methionin 92 95 T 7
Cystin 87 90 T 7
Phenylalanin 272 280 T 7
Tyrosin 116 120 T 7
Threonin 204 210 T 7
Tryptofan 68 70 T 7
Valin 330 340 T 7
Arginin 262 270 T 7
Histidin 136 140 T 7
Alanin 291 300 T 7
Asparaginsyre 398 410 T 7
Glutaminsyre 1310 1350 T 7
Glycin 281 290 T 7
Prolin 534 550 T 7
Serin 272 280 T 7

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby