Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 380
Pære, konserves
Engelsk navn
Pear, canned
Taxonomisk navn
Pirus communis L. var. sativa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 41 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 299 kJ 1003
Energi, kcal 71 kcal 1003
total-N 0,048 g 0,048 - 0,048 4 1825
Protein, total 0,3 g 0,300 - 0,300 4 1825
Protein, deklaration 0,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 18,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 15,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 15,7 g 1003
Tilsat sukker 10,0 g 1321
Kostfiber 2,4 g 2,1 - 2,6 4 1825
Fedt, total 0,2 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 0,2 - 0,2 4 1825
Tørstof 18,8 g 16,900 - 21,400 4 1825
Vand 81,2 g 78,600 - 83,100 4 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,833 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 10,0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 1 1034
B1-vitamin 0,010 mg 17 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,025 mg 1 1022
Niacin 0,130 NE 1003
niacin 0,080 mg 0,07 - 0,08 2 1018
B6-vitamin 0,014 mg 1352
Pantothensyre 0,022 mg 1352
Biotin 0 µg 1344
Folat 11,0 µg 1001
Frit folat 4,00 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 0,700 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,700 mg 47 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 5,00 mg 1938
Kalium, K 66,0 mg 1938
Calcium, Ca 6,26 mg 3,87 - 11 8 1015, 1030
Magnesium, Mg 4,00 mg 17 1938
Phosphor, P 13,4 mg 10,4 - 22,6 6 1015
Jern, Fe 0,180 mg 0,10 - 0,31 3 1043
Kobber, Cu 0,071 mg 214 1002
Zink, Zn 0,130 mg 214 1002
Jod, I 0,500 µg 0,3 - 1,0 4 1055
Mangan, Mn 0 mg 1349
Chrom, Cr 0,023 µg 0,000 <0,24 - 0,277 12 T 9
Selen, Se 0,100 µg 0,033 <0,056 - 0,57 12 T 9
Molybdæn, Mo 0 µg 2 T 9
Nikkel, Ni 8,50 µg 0,92 - 30,3 111 T 9
Kviksølv, Hg 1,09 µg 0,02 12 T 9
Arsen, As 0,467 µg 0,176 <0,065 - 2,56 12 T 9
Cadmium, Cd 0,479 µg 0,025 - 1,86 111 T 9
Bly, Pb 0,164 µg 0,166 0,047 - 0,29 12 T 9
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 19,5 g 1370
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,030 18,6 T 9
C18:0 0,007 4,64 T 9
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,003 1,69 T 9
C18:1,n-9 0,020 12,7 T 9
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,075 46,8 T 9
C18:3,n-3 0,025 15,6 T 9
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,037 23,1 1003
Sum monoumættede 0,023 14,4 1003
Sum polyumættede 0,100 62,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,160 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,025 15,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,075 46,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 12 250 T 9
Leucin 20 410 T 9
Lysin 20 410 T 9
Methionin 3 63 T 9
Cystin 1 31 T 9
Phenylalanin 12 250 T 9
Tyrosin 5 94 T 9
Threonin 11 220 T 9
Tryptofan 3 63 T 9
Valin 15 310 T 9
Arginin 9 190 T 9
Histidin 6 130 T 9
Alanin 13 280 T 9
Asparaginsyre 56 1160 T 9
Glutaminsyre 30 630 T 9
Glycin 12 250 T 9
Prolin 27 560 T 9
Serin 15 310 T 9

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby