Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 403
Abrikos, konserves, let sukkerlage
Engelsk navn
Apricot, canned, light syrup pack
Taxonomisk navn
Prunus armeniaca L.
Synonymer
Abrikoser
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 289 kJ 1003
Energi, kcal 69 kcal 1003
total-N 0,085 g 56 1938
Protein, total 0,5 g 56 1938
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 17,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 15,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 15,6 g 1003
Tilsat sukker 14,9 g 1321
Kostfiber 1,5 g 1344
Fedt, total 0,1 g 10 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 25 1938
Tørstof 18,1 g 18,5 15,600 - 19,400 4 1808
Vand 81,9 g 81,5 80,600 - 84,400 4 1808
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 65,4 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 785 µg 818 358 - 1143 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,890 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,890 mg 1379
B1-vitamin 0,016 mg 36 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,020 mg 31 1938
Niacin 0,454 NE 1003
niacin 0,304 mg 31 1938
B6-vitamin 0,054 mg 1938
Pantothensyre 0,092 mg 1938
Folat 2,00 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 2,70 mg 1003
L-ascorbinsyre 2,70 mg 165 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 4,00 mg 19 1938
Kalium, K 138 mg 19 1938
Calcium, Ca 11,0 mg 28 1938
Magnesium, Mg 8,00 mg 36 1938
Phosphor, P 13,0 mg 28 1938
Jern, Fe 0,390 mg 37 1938
Kobber, Cu 0,079 mg 1938
Zink, Zn 0,110 mg 1938
Mangan, Mn 0,052 mg 1938
Chrom, Cr 12,0 µg 2 1348
Selen, Se 0,200 µg 0,1 - 0,2 2 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 2 1348
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 0,100 mg 0 - 0,5 2 1485
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 14,9 g 1344
Stivelse 0 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,000 0,00 1938
C16:0 0,003 8,57 1346
C18:0 0,000 0,00 1938
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,022 62,9 1346
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,010 28,6 1346
C18:3,n-3 0,000 0,00 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,003 8,57 1003
Sum monoumættede 0,022 62,9 1003
Sum polyumættede 0,010 28,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,035 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,010 28,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 16 190 1346
Leucin 31 360 1346
Lysin 37 430 1346
Methionin 2 27 1346
Cystin 2 18 1346
Phenylalanin 21 250 1346
Tyrosin 12 140 1346
Threonin 20 230 1346
Tryptofan 9 110 1346
Valin 20 230 1346
Arginin 20 240 1346
Histidin 9 110 1346
Alanin 26 310 1346
Asparaginsyre 121 1420 1346
Glutaminsyre 54 630 1346
Glycin 16 190 1346
Prolin 31 370 1346
Serin 30 350 1346

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby