Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 413
Rugbrød, lyst
Engelsk navn
Rye bread, light
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,000 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 868 kJ 1003
Energi, kcal 207 kcal 1003
total-N 0,934 g 0,700 - 1,081 9 1011, 1309, 1834
Protein, total 5,4 g 4,081 - 6,302 9 1011, 1309, 1834
Protein, deklaration 5,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 46,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 39,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 39,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 6,9 g 6,3 - 7,5 9 1011, 1309, 1834
Fedt, total 1,2 g 0,97 - 1,41 9 1011, 1309, 1834
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,65 - 2,30 9 1011, 1309, 1834
Tørstof 55,2 g 51,1 - 58,6 9 1011, 1309, 1834
Vand 44,8 g 41,400 - 48,900 9 1011, 1309, 1834
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 0,15 - 0,28 4 1034
alfa-tokotrienol 0,150 mg 0,13 - 0,21 4 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,180 mg 0,14 - 0,30 18 1011, 1066, 1309, 1834
B2-vitamin, riboflavin 0,066 mg 0,047 - 0,082 9 1011, 1309, 1834
Niacin 1,13 NE 1003
niacin 0,679 mg 0,42 - 0,90 13 1018, 1309
B6-vitamin 0,123 mg 0,101 - 0,142 6 1011, 1834
Pantothensyre 0,203 mg 0,180 0,14 - 0,29 3 1309
Biotin 3,35 µg 3,35 3,1 - 3,6 2 1309
Folat 26,3 µg 28,0 23 - 28 3 1309
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 92,0 mg 87 - 99 7 1348
Chlorid, Cl 0,791 mg 0,810 0,712 - 0,85 3 1309
Natrium, Na 585 mg 400 - 1111 9 1011, 1309, 1834
Kalium, K 226 mg 169 - 376 9 1011, 1309, 1834
Calcium, Ca 31,6 mg 19,4 - 74 9 1011, 1309, 1834
Magnesium, Mg 39,9 mg 28,4 - 70 9 1011, 1309, 1834
Phosphor, P 116 mg 120 98 - 126 5 1011, 1309
Jern, Fe 1,11 mg 1,07 1,0 - 1,29 5 1011, 1309
Kobber, Cu 0,131 mg 0,133 0,116 - 0,143 3 1309
Zink, Zn 1,32 mg 0,94 - 2,2 9 1011, 1309, 1834
Jod, I 23,7 µg 23,7 21,1 - 26,4 3 1309
Mangan, Mn 0,910 mg 0,910 0,83 - 0,99 3 1309
Chrom, Cr 5,07 µg 6,40 2,32 - 6,5 3 1309
Selen, Se 1,17 µg 1,15 0,5 - 1,9 4 1309, 1815
Molybdæn, Mo 10,0 µg 7 1348
Cobolt, Co 4,00 µg 3 - 6 7 1348
Nikkel, Ni 2,50 µg 2,38 2,34 - 2,78 3 1309
Fluor, F 60,0 µg 50 - 90 7 1348
Silicium, Si 10,0 mg 7 - 16 7 1348
Aluminium, Al 1,50 mg 0,6 - 2,5 7 1348
Bor, B 90,0 µg 80 - 110 7 1348
Brom, Br 200 µg 100 - 300 7 1348
Kviksølv, Hg 0,480 µg 0,500 0 - 1,30 18 1506
Arsen, As 2,36 µg 0 - 15,0 18 1506
Cadmium, Cd 0,865 µg 0,875 0,31 - 1,4 4 1309, 1815
Bly, Pb 1,87 µg 0 - 6,4 19 1506, 1815
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,280 g 1314
Glucose 0,370 g 1314
Monosaccharider, total 0,650 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 1,64 g 1314
Saccharose 0,530 g 1314
Disaccharider, total 2,17 g 1003
Sukkerarter, ialt 2,82 g 1003
Stivelse 37,4 g 36,9 36,7 - 38,6 3 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1309
C10:0 0,000 0,00 1309
C12:0 0,000 0,00 1309
C14:0 0,000 0,00 1309
C16:0 0,000 17,0 1309
C18:0 0,000 1,32 1309
C20:0 0,000 0,00 1309
C22:0 0,000 0,30 1309
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,20 1309
C18:1,n-9 0,000 23,4 1309
C18:1,n-7 0,000 1,93 1309
C20:1,n-11 0,000 1,12 1309
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 46,3 1309
C18:3,n-3 0,000 8,32 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,000 1003
Sum monoumættede 0,000 1003
Sum polyumættede 0,000 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 1003
Fedtsyrer, total 0,000 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 215 230 1059
Leucin 355 380 1059
Lysin 205 220 1059
Methionin 89 95 1059
Cystin 84 90 1059
Phenylalanin 271 290 1059
Tyrosin 112 120 1059
Threonin 177 190 1059
Tryptofan 68 73 1059
Valin 308 330 1059
Arginin 262 280 1059
Histidin 121 130 1059
Alanin 234 250 1059
Asparaginsyre 402 430 1059
Glutaminsyre 1390 1490 1059
Glycin 252 270 1059
Prolin 570 610 1059
Serin 271 290 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby