Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 421
Abrikos, konserves, uden tilsat sukker
Engelsk navn
Apricot, canned, no sugar added
Taxonomisk navn
Prunus armeniaca L.
Synonymer
Abrikoser
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 113 kJ 1003
Energi, kcal 27 kcal 1003
total-N 0,114 g 10 1938
Protein, total 0,7 g 10 1938
Protein, deklaration 0,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 6,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,5 g 1344
Fedt, total 0,2 g 8 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 1938
Tørstof 7,6 g 42 1938
Vand 92,4 g 42 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 90,5 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 1086 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,890 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,890 mg 1379
B1-vitamin 0,021 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,023 mg 1938
Niacin 0,612 NE 1003
niacin 0,395 mg 1938
B6-vitamin 0,054 mg 1938
Pantothensyre 0,092 mg 1938
Folat 2,00 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 3,40 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,40 mg 19 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 3,00 mg 37 1938
Kalium, K 192 mg 37 1938
Calcium, Ca 8,00 mg 9 1938
Magnesium, Mg 7,00 mg 8 1938
Phosphor, P 13,0 mg 9 1938
Jern, Fe 0,320 mg 1938
Kobber, Cu 0,082 mg 1938
Zink, Zn 0,110 mg 1938
Mangan, Mn 0,053 mg 1938
Chrom, Cr 12,0 µg 2 1348
Selen, Se 0,200 µg 0,1 - 0,2 2 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 2 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 5,30 g 1344
Stivelse 0 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,011 9,52 1346
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,069 61,9 1346
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,032 28,6 1346
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,011 9,82 1003
Sum monoumættede 0,069 61,6 1003
Sum polyumættede 0,032 28,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,112 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,032 28,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 22 190 1346
Leucin 41 360 1346
Lysin 49 430 1346
Methionin 3 27 1346
Cystin 2 18 1346
Phenylalanin 29 250 1346
Tyrosin 16 140 1346
Threonin 26 230 1346
Tryptofan 13 110 1346
Valin 26 230 1346
Arginin 27 240 1346
Histidin 11 100 1346
Alanin 35 310 1346
Asparaginsyre 162 1420 1346
Glutaminsyre 72 630 1346
Glycin 22 190 1346
Prolin 42 370 1346
Serin 40 350 1346

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby