DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 421
Abrikos, konserves, uden tilsat sukker
Engelsk navn
Apricot, canned, no sugar added
Taxonomisk navn
Prunus armeniaca (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 113 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 113 kJ 1003
Energi (kcal) 27 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 27 kcal 1003
Protein 0,7 g 10 1938
Protein fra Aminosyrer 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,7 g 10 1938
Kulhydrat difference 6,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,9 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1344
Fedt 0,2 g 8 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 37 1003
Aske 0,4 g 1938
Tørstof 7,6 g 42 1938
Vand 92,4 g 42 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 181 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 1090 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,890 α-TE
alfa-Tokoferol 0,890 mg 1379
Thiamin (B1-vitamin) 0,0210 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0230 mg 1938
Niacinækvivalent 0,604 NE 1003
Niacin 0,395 mg 1938
B6-vitamin 0,0540 mg 1938
Pantotensyre 0,0920 mg 1938
Folat 2,00 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 3,40 mg 1003
Ascorbinsyre 3,40 mg 19 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3,00 mg 37 1938
Kalium 192 mg 37 1938
Calcium 8,00 mg 9 1938
Magnesium 7,00 mg 8 1938
Jern 0,320 mg 1938
Kobber 0,0820 mg 1938
Zink 0,110 mg 1938
Mangan 0,0530 mg 1938
Krom 12,0 µg 2 1348
Molybdæn 0 µg 2 1348
Selen 0,200 µg 0,1 - 0,2 2 1348
Fosfor 13,0 mg 9 1938
Jod 0,500 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 5,30 g 1344
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,011 9,52 1346
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,069 61,9 1346
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,032 28,5 1346
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,011 9,52 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,069 61,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,032 28,5 1003
Sum fedtsyrer 0,112 100 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,032 28,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,114 1938
Isoleucin 22 190 1346
Leucin 41 360 1346
Lysin 49 430 1346
Methionin 3 27 1346
Cystin 2 18 1346
Phenylalanin 29 250 1346
Tyrosin 16 140 1346
Threonin 26 230 1346
Tryptofan 13 110 1346
Valin 26 230 1346
Arginin 27 240 1346
Histidin 11 100 1346
Alanin 35 310 1346
Asparaginsyre 162 1420 1346
Glutaminsyre 72 630 1346
Glycin 22 190 1346
Prolin 42 370 1346
Serin 40 350 1346
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 1,80 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby