Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 426
Krydder
Engelsk navn
Wheat rusk
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1629 kJ 1003
Energi, kcal 389 kcal 1003
total-N 1,632 g 2 1059
Protein, total 9,3 g 2 1059
Protein, deklaration 10,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 75,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 72,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 71,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,3 g 3,0 2,6 - 5,8 14 T 701
Fedt, total 5,8 g 1 1357
Alkohol 0,0 g 1 1357
Aske 1,5 g 1 1357
Tørstof 92,2 g 1 1357
Vand 7,8 g 1 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 85,1 RE 1003
Retinol 84,0 µg 1347
ß-caroten 13,0 µg 1347
D-vitamin 0,440 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,440 µg 1357
E-vitamin 0,900 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,900 mg 0,46 - 1,11 4 1034
alfa-tokotrienol 0,150 mg 0,09 - 0,18 4 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,130 mg 0,112 - 0,143 5 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,020 mg 1 1357
Niacin 1,82 NE 1003
niacin 1,30 mg 1,09 - 1,56 10 1018
B6-vitamin 0,090 mg 0,083 - 0,103 8 1025
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 166 mg 35,9 - 375 3 1058
Kalium, K 189 mg 174 - 204 3 1058
Calcium, Ca 20,0 mg 1 1357
Magnesium, Mg 22,4 mg 18,2 - 25,7 3 1058
Phosphor, P 120 mg 1 1357
Jern, Fe 0,700 mg 0,1 - 2,1 8 1043
Zink, Zn 1,20 mg 1347
Jod, I 3,50 µg 2,3 - 4,4 5 1055
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,018 0,33 1347
C12:0 0,114 2,07 1347
C14:0 0,250 4,54 1347
C16:0 0,908 16,5 1347
C18:0 0,699 12,7 1347
C20:0 0,078 1,42 1347
C22:0 0,042 0,76 1347
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,281 5,09 1347
C18:1,n-9 1,91 34,6 1347
C20:1,n-11 0,191 3,46 1347
C22:1,n-9 0,066 1,20 1347
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,830 15,1 1347
C18:3,n-6 0,126 2,28 1347
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,11 38,3 1003
Sum monoumættede 2,45 44,4 1003
Sum polyumættede 0,956 17,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 5,51 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,956 17,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 424 260 1059
Leucin 702 430 1059
Lysin 245 150 1059
Methionin 155 95 1059
Cystin 160 98 1059
Phenylalanin 473 290 1059
Tyrosin 196 120 1059
Threonin 310 190 1059
Tryptofan 109 67 1059
Valin 506 310 1059
Arginin 359 220 1059
Histidin 212 130 1059
Alanin 359 220 1059
Asparaginsyre 506 310 1059
Glutaminsyre 3050 1870 1059
Glycin 392 240 1059
Prolin 1030 630 1059
Serin 539 330 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby