DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 427
Tvebakker
Engelsk navn
Wheat rusk
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,730
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1658 kJ 1003
Energi, kcal 392 kcal 1003
Nitrogen, total 1,632 g 2 1059
Protein, videnskabelig 9,3 g 2 1059
Protein, deklaration 10,2 g 2 1059
Kulhydrat, difference 75,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 75,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 74,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Fedt, total 5,8 g 1 1357
Alkohol 0,0 g 1 1357
Aske 1,5 g 1 1357
Tørstof 92,2 g 1 1357
Vand 7,8 g 1 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 85,1 RE 1003
Retinol 84,0 µg 1347
D-vitamin 0,440 µg 1003
D3-vitamin 0,440 µg 1357
E-vitamin 1,40 α-TE
alfa-tokoferol 1,40 mg 1347
B1-vitamin 0,1000 mg 1 1357
B2-vitamin, riboflavin 0,0200 mg 1 1357
Niacinækvivalent 1,82 NE 1003
Niacin 4,00 mg 1347
B6-vitamin 0,280 mg 1347
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1347
beta-caroten 13,0 µg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 470 mg 1 1357
Kalium, K 130 mg 1 1357
Calcium, Ca 20,0 mg 1 1357
Magnesium, Mg 30,0 mg 1 1357
Fosfor, P 120 mg 1 1357
Jern, Fe 0,700 mg 1043
Zink, Zn 1,20 mg 1347
Selen, Se 2,00 µg 1,95 0,58 - 4,1 10 T 1521
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,014 0,332 1347
C12:0 0,087 2,04 1347
C14:0 0,193 4,55 1347
C16:0 0,698 16,4 1347
C18:0 0,537 12,6 1347
C20:0 0,060 1,4 1347
C22:0 0,033 0,768 1347
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,216 5,09 1347
C18:1,n-9 1,464 34,5 1347
C20:1,n-11 0,146 3,45 1347
C22:1,n-9 0,051 1,2 1347
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,639 15 1347
C18:3,n-6 0,097 2,27 1347
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,621 38,2 1003
Sum monoumættede 1,877 44,3 1003
Sum polyumættede 0,735 17,3 1003
Fedtsyrer, total 4,234 100 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,735 17,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 424 260 1059
Leucin 702 430 1059
Lysin 245 150 1059
Methionin 155 95 1059
Cystin 160 98 1059
Phenylalanin 473 290 1059
Tyrosin 196 120 1059
Threonin 310 190 1059
Tryptofan 109 67 1059
Valin 506 310 1059
Arginin 359 220 1059
Histidin 212 130 1059
Alanin 359 220 1059
Asparaginsyre 506 310 1059
Glutaminsyre 3050 1870 1059
Glycin 392 240 1059
Prolin 1030 630 1059
Serin 539 330 1059

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby