Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 434
Fersken, konserves
Engelsk navn
Peach, canned
Taxonomisk navn
Prunus persica (L.) Batsch
Synonymer
Ferskner
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 38 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 300 kJ 1003
Energi, kcal 72 kcal 1003
total-N 0,080 g 0,080 - 0,096 4 1344, 1825
Protein, total 0,5 g 0,500 - 0,600 4 1344, 1825
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 17,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 16,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 16,2 g 1003
Tilsat sukker 7,6 g 1003
Kostfiber 1,2 g 1,0 - 1,6 4 1825
Fedt, total 0,2 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 0,2 - 0,3 4 1825
Tørstof 18,3 g 15,500 - 23,200 8 1808, 1825
Vand 81,8 g 76,800 - 84,500 8 1808, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 20,8 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 250 µg 245 176 - 339 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 5,10 α-TE 1003
alfa-tokoferol 5,10 mg 1 1034
B1-vitamin 0,010 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,025 mg 1 1022
Niacin 0,633 NE 1003
niacin 0,600 mg 1344
B6-vitamin 0,019 mg 1352
Pantothensyre 0,050 mg 1352
Biotin 0,200 µg 1344
Folat 9,10 µg 6 1803
Frit folat 2,00 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 4,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 4,00 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1,00 mg 1344
Kalium, K 150 mg 1344
Calcium, Ca 5,32 mg 3,20 - 13 8 1015, 1030
Magnesium, Mg 5,50 mg 5,4 - 5,6 2 1348
Phosphor, P 16,9 mg 9,50 - 32,1 6 1015
Jern, Fe 0,150 mg 0,01 - 0,29 4 1043
Kobber, Cu 0,043 mg 0,042 - 0,044 2 1348
Zink, Zn 0,310 mg 0,30 - 0,32 2 1348
Jod, I 1,80 µg 1,6 - 2,1 6 1055
Mangan, Mn 0,050 mg 2 1348
Chrom, Cr 0,300 µg 0,200 0 - 0,9 20 T 609
Selen, Se 0,156 µg <0,6 - 0,6 36 T 609
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 609
Nikkel, Ni 16,7 µg 17,4 12,6 - 20,4 5 1932
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,030 0 - 0,54 20 T 609
Arsen, As 0,290 µg 0,350 0 - 0,60 20 T 609
Cadmium, Cd 0,171 µg 0 - 0,64 35 T 609
Bly, Pb 0,829 µg 0,1 - 1,8 35 T 609
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,010 mg 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,20 g 1370
Glucose 1,00 g 1370
Monosaccharider, total 2,20 g 1003
Sukkerarter, ialt 2,20 g 1003
Stivelse 0 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 T 609
C6:0 0,000 0,00 T 609
C8:0 0,000 0,00 T 609
C10:0 0,000 0,00 T 609
C12:0 0,000 0,00 T 609
C14:0 0,000 0,00 T 609
C16:0 0,016 10,1 T 609
C18:0 0,002 1,09 T 609
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 1,09 T 609
C18:1,n-9 0,061 37,9 T 609
C20:1,n-11 0,000 0,00 T 609
C22:1,n-9 0,000 0,00 T 609
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,078 48,8 T 609
C18:3,n-3 0,002 1,09 T 609
C18:4,n-3 0,000 0,00 T 609
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 609
C20:5,n-3 0,000 0,00 T 609
C22:5,n-3 0,000 0,00 T 609
C22:6,n-3 0,000 0,00 T 609
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,018 11,2 1003
Sum monoumættede 0,063 39,1 1003
Sum polyumættede 0,080 49,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,161 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,002 1,24 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,078 48,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 8 94 1345
Leucin 16 205 1345
Lysin 18 220 1345
Methionin 18 220 1345
Cystin 5 63 1345
Phenylalanin 10 125 1345
Tyrosin 12 155 1345
Threonin 16 205 1345
Tryptofan 2 31 1345
Valin 24 295 1345
Arginin 10 125 1345
Histidin 10 125 1345
Alanin 24 295 1345
Asparaginsyre 54 670 1345
Glutaminsyre 82 1030 1345
Glycin 9 110 1345
Prolin 16 205 1345
Serin 20 250 1345

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby