DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 434
Fersken, konserves
Engelsk navn
Peach, canned
Taxonomisk navn
Prunus persica (L.) Batsch
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 38 18 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800 T 609
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 300 kJ 1003
Energi, kcal 71 kcal 1003
Nitrogen, total 0,080 g 0,08 - 0,096 4 1825
Protein, videnskabelig 0,5 g 0,5 - 0,6 4 1825
Protein, deklaration 0,5 g 0,5 - 0,6 4 1825
Kulhydrat, difference 17,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 16,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,2 g 1003
Tilsat sukker 7,6 g 1003
Kostfibre 1,2 g 1 - 1,6 4 1825
Fedt, total 0,2 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 0,2 - 0,3 4 1825
Tørstof 18,3 g 15,5 - 23,2 8 1825, 1808
Vand 81,8 g 76,8 - 84,5 8 1808, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 20,8 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 5,10 α-TE
alfa-tokoferol 5,10 mg 1 1034
B1-vitamin 0,01000 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,0250 mg 1 1022
Niacinækvivalent 0,641 NE 1003
Niacin 0,600 mg 1344
B6-vitamin 0,0190 mg 1352
Pantothensyre 0,0500 mg 1352
Biotin 0,200 µg 1344
Folat 9,10 µg 6 1803
Frit folat 2,00 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 4,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 4,00 mg 1344
beta-caroten 250 µg 245 176 - 339 4 1808
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1,000 mg 1344
Kalium, K 150 mg 1344
Calcium, Ca 5,32 mg 3,2 - 13 8 1015, 1030
Magnesium, Mg 5,50 mg 5,4 - 5,6 2 1348
Fosfor, P 16,9 mg 9,5 - 32,1 6 1015
Jern, Fe 0,150 mg 0,01 - 0,29 4 1043
Kobber, Cu 0,0430 mg 0,042 - 0,044 2 1348
Zink, Zn 0,310 mg 0,3 - 0,32 2 1348
Jod, I 1,80 µg 1,6 - 2,1 6 1055
Mangan, Mn 0,0500 mg 2 1348
Chrom, Cr 0,300 µg 0,2 0 - 0,9 20 T 609
Selen, Se 0,156 µg 0 - 0,6 36 T 609
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 609
Nikkel, Ni 16,7 µg 17,4 12,6 - 20,4 5 1932
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,03 0 - 0,54 20 T 609
Arsen, As 0,290 µg 0,35 0 - 0,6 20 T 609
Cadmium, Cd 0,171 µg 0 - 0,64 35 T 609
Bly, Pb 0,829 µg 0,1 - 1,8 35 T 609
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,01000 mg 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,20 g 1370
Glukose 1,000 g 1370
Monosaccharider, total 2,20 g 1003
Sukkerarter, total 2,20 g 1003
Stivelse 0 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 T 609
C6:0 0,000 0 T 609
C8:0 0,000 0 T 609
C10:0 0,000 0 T 609
C12:0 0,000 0 T 609
C14:0 0,000 0 T 609
C16:0 0,016 10 T 609
C18:0 0,002 1,09 T 609
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 1,09 T 609
C18:1,n-9 0,061 37,8 T 609
C20:1,n-11 0,000 0 T 609
C22:1,n-9 0,000 0 T 609
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,078 48,7 T 609
C18:3,n-3 (ALA) 0,002 1,09 T 609
C18:4,n-3 0,000 0 T 609
C20:4,n-6 0,000 0 T 609
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 T 609
C22:5,n-3 0,000 0 T 609
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 T 609
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,018 11,1 1003
Sum monoumættede 0,062 38,9 1003
Sum polyumættede 0,080 49,8 1003
Fedtsyrer, total 0,160 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,002 1,09 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,078 48,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 8 94 1345
Leucin 16 205 1345
Lysin 18 220 1345
Methionin 18 220 1345
Cystin 5 63 1345
Phenylalanin 10 125 1345
Tyrosin 12 155 1345
Threonin 16 205 1345
Tryptofan 2 31 1345
Valin 24 295 1345
Arginin 10 125 1345
Histidin 10 125 1345
Alanin 24 295 1345
Asparaginsyre 54 670 1345
Glutaminsyre 82 1030 1345
Glycin 9 110 1345
Prolin 16 205 1345
Serin 20 250 1345

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby