Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 452
Mandarin, konserves
Engelsk navn
Tangerine, canned
Taxonomisk navn
Citrus reticulata Blanco (Clementin)
Synonymer
Mandariner
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 44 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 261 kJ 1003
Energi, kcal 62 kcal 1003
total-N 0,073 g 0,064 - 0,096 37 1342, 1825
Protein, total 0,5 g 0,400 - 0,600 37 1342, 1825
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 14,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 13,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 13,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,6 g 0,4 - 1,2 4 1825
Fedt, total 0,3 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 0,2 - 0,3 4 1825
Tørstof 15,5 g 13,400 - 16,800 4 1825
Vand 84,5 g 83,200 - 86,600 4 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,17 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 50,0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1344
B1-vitamin 0,053 mg 0,053 - 0,053 33 1342
B2-vitamin, riboflavin 0,044 mg 0,042 - 0,046 33 1342
Niacin 0,467 NE 1003
niacin 0,400 mg 0,4 - 0,4 33 1342
B6-vitamin 0,042 mg 1342
Pantothensyre 0,125 mg 1342
Biotin 0,800 µg 1001
Folat 5,00 µg 1342
Frit folat 5,00 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1342
C-vitamin 19,8 mg 1003
L-ascorbinsyre 19,8 mg 19,3 - 20,3 33 1342
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 6,00 mg 5 - 7 33 1342
Kalium, K 78,0 mg 75 - 81 33 1342
Calcium, Ca 19,8 mg 15,1 - 32,1 6 1015
Magnesium, Mg 8,00 mg 8 - 8 33 1342
Phosphor, P 17,3 mg 10,3 - 25,8 6 1015
Jern, Fe 0,400 mg 0,3 - 0,5 32 1342
Kobber, Cu 0,044 mg 0,040 - 0,048 33 1342
Zink, Zn 0,240 mg 0,20 - 0,28 33 1342
Jod, I 0,500 µg 0,2 - 0,75 4 1055
Mangan, Mn 0,032 mg 1342
Chrom, Cr 0,100 µg 0,100 0,1 - 0,2 5 T 560
Selen, Se 0,400 µg 0,400 0,4 - 0,5 5 T 560
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 560
Nikkel, Ni 2,76 µg 0,8 - 5,4 12 T 560
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 5,10 g 1370
Glucose 5,70 g 1370
Monosaccharider, total 10,8 g 1003
Lactose 0 g 1655
Saccharose 3,20 g 1370
Disaccharider, total 3,20 g 1003
Sukkerarter, ialt 14,0 g 1003
Stivelse 0 g 1344
Crude fibre 0,130 g 0,11 - 0,15 33 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,054 22,5 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,010 4,24 1342
C18:1,n-9 0,078 32,6 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,073 30,5 1342
C18:3,n-3 0,024 10,2 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,054 22,6 1003
Sum monoumættede 0,088 36,8 1003
Sum polyumættede 0,097 40,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,239 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,024 10,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,073 30,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1342
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 12 170 1342
Leucin 11 150 1342
Lysin 23 320 1342
Methionin 10 140 1342
Cystin 5 69 1342
Phenylalanin 15 210 1342
Tyrosin 8 110 1342
Threonin 7 97 1342
Tryptofan 4 56 1342
Valin 19 260 1342
Arginin 31 430 1342
Histidin 8 110 1342
Alanin 24 330 1342
Asparaginsyre 55 760 1342
Glutaminsyre 46 630 1342
Glycin 46 630 1342
Prolin 23 310 1342
Serin 15 210 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby