DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 452
Mandarin, konserves
Engelsk navn
Tangerine, canned
Taxonomisk navn
Citrus reticulata Blanco (Clementin)
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 44 18 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 261 kJ 1003
Energi, kcal 62 kcal 1003
Nitrogen, total 0,073 g 0,064 - 0,096 37 1825, 1342
Protein, videnskabelig 0,5 g 0,4 - 0,6 37 1342, 1825
Protein, deklaration 0,5 g 0,4 - 0,6 37 1342, 1825
Kulhydrat, difference 14,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 13,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 14,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,6 g 0,4 - 1,2 4 1825
Fedt, total 0,3 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 0,2 - 0,3 4 1825
Tørstof 15,5 g 13,4 - 16,8 4 1825
Vand 84,5 g 83,2 - 86,6 4 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,17 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1344
B1-vitamin 0,0530 mg 0,053 - 0,053 33 1342
B2-vitamin, riboflavin 0,0440 mg 0,042 - 0,046 33 1342
Niacinækvivalent 0,468 NE 1003
Niacin 0,400 mg 0,4 - 0,4 33 1342
B6-vitamin 0,0420 mg 1342
Pantothensyre 0,125 mg 1342
Biotin 0,800 µg 1001
Folat 5,00 µg 1342
Frit folat 5,00 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1342
C-vitamin 19,8 mg 1003
L-ascorbinsyre 19,8 mg 19,3 - 20,3 33 1342
beta-caroten 50,0 µg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 6,00 mg 5 - 7 33 1342
Kalium, K 78,0 mg 75 - 81 33 1342
Calcium, Ca 19,8 mg 15,1 - 32,1 6 1015
Magnesium, Mg 8,00 mg 8 - 8 33 1342
Fosfor, P 17,3 mg 10,3 - 25,8 6 1015
Jern, Fe 0,400 mg 0,3 - 0,5 32 1342
Kobber, Cu 0,0440 mg 0,04 - 0,048 33 1342
Zink, Zn 0,240 mg 0,2 - 0,28 33 1342
Jod, I 0,500 µg 0,2 - 0,75 4 1055
Mangan, Mn 0,0320 mg 1342
Chrom, Cr 0 µg 9 T 560
Selen, Se 0,0487 µg 0,059 0,056 - 0,154 9 T 560
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 560
Nikkel, Ni 2,26 µg 1,76 1,23 - 4,6 9 T 560
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 5,10 g 1370
Glukose 5,70 g 1370
Monosaccharider, total 10,8 g 1003
Laktose 0 g 1655
Sakkarose 3,20 g 1370
Disaccharider, total 3,20 g 1003
Sukkerarter, total 14,0 g 1003
Stivelse 0 g 1344
Crude fibre 0,130 g 0,11 - 0,15 33 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,054 22,4 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,010 4,23 1342
C18:1,n-9 0,078 32,6 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,073 30,5 1342
C18:3,n-3 (ALA) 0,024 10,1 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,054 22,4 1003
Sum monoumættede 0,088 36,8 1003
Sum polyumættede 0,098 40,6 1003
Fedtsyrer, total 0,240 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,024 10,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,073 30,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1342
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 12 170 1342
Leucin 11 150 1342
Lysin 23 320 1342
Methionin 10 140 1342
Cystin 5 69 1342
Phenylalanin 15 210 1342
Tyrosin 8 110 1342
Threonin 7 97 1342
Tryptofan 4 56 1342
Valin 19 260 1342
Arginin 31 430 1342
Histidin 8 110 1342
Alanin 24 330 1342
Asparaginsyre 55 760 1342
Glutaminsyre 46 630 1342
Glycin 46 630 1342
Prolin 23 310 1342
Serin 15 210 1342

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby