Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 468
Fløde 13 % (UHT)
Engelsk navn
Cream, 13 % fat (UHT)
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 607 kJ 1003
Energi, kcal 145 kcal 1003
total-N 0,439 g 0,329 - 0,564 3 1236
Protein, total 2,8 g 2,099 - 3,598 3 1236
Protein, deklaration 2,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 13,3 g 12,2 - 14,4 25 1236
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 1001
Tørstof 20,7 g 1003
Vand 79,3 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 118 RE 1003
Retinol 113 µg 1003
ß-caroten 59,0 µg 1003
D-vitamin 0,180 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,180 µg 1003
E-vitamin 0,340 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,340 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,036 mg 0,035 - 0,038 5 1046
B2-vitamin, riboflavin 0,187 mg 0,157 - 0,214 4 1046
Niacin 0,713 NE 1003
niacin 0,080 mg 0,075 - 0,086 2 1046
B6-vitamin 0,047 mg 0,040 - 0,054 2 1046
Pantothensyre 0,300 mg 1001
Biotin 1,40 µg 1001
Folat 12,0 µg 9 - 14 10 T 483
Frit folat 3,00 µg 1001
B12-vitamin 0,370 µg 1 1046
C-vitamin 0,500 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,500 mg 0 - 1,5 4 1235
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 75,0 mg 3 1232
Natrium, Na 54,8 mg 47,9 - 61,7 6 1232
Kalium, K 128 mg 113 - 143 7 1232
Calcium, Ca 99,0 mg 94 - 104 7 1232
Magnesium, Mg 10,0 mg 9,0 - 11,0 7 1232
Phosphor, P 84,0 mg 65 - 103 8 1232
Jern, Fe 0,040 mg 0,035 - 0,044 4 1043
Kobber, Cu 0,007 mg 1001
Zink, Zn 0,350 mg 3 1234
Jod, I 10,1 µg 1,0 - 21,7 30 T 1174
Mangan, Mn 0,007 mg 1001
Chrom, Cr 0,052 µg 0 - 0,221 18 1538
Selen, Se 1,30 µg 1006
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1348
Nikkel, Ni 0,179 µg 0,00 - 1,29 17 T 1174
Kviksølv, Hg 0,100 µg 4 1348
Arsen, As 1,00 µg 1 1348
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Citronsyre 0,167 g 0,128 - 0,206 7 1224
Organiske syrer, tot. 0,167 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 3,74 g 3,30 - 4,18 6 1224
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 3,74 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 3,74 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,450 3,58 1227
C6:0 0,290 2,31 1227
C8:0 0,190 1,51 1227
C10:0 0,410 3,26 1227
C12:0 0,520 4,14 1227
C14:0 1,47 11,7 1227
C16:0 3,93 31,3 1227
C18:0 1,34 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,190 1,51 1227
C16:1,n-7 0,290 2,31 1227
C18:1,n-9 2,95 23,5 1227
C20:1,n-11 0,150 1,19 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,280 2,23 1227
C18:3,n-3 0,100 0,79 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,61 68,5 1003
Sum monoumættede 3,58 28,5 1003
Sum polyumættede 0,380 3,02 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 12,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,100 0,79 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,280 2,23 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 44 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 162 370 1059
Leucin 268 610 1059
Lysin 250 570 1059
Methionin 70 160 1059
Cystin 22 49 1059
Phenylalanin 140 320 1059
Tyrosin 119 270 1059
Threonin 119 270 1059
Tryptofan 38 86 1059
Valin 193 440 1059
Arginin 97 220 1059
Histidin 79 180 1059
Alanin 92 210 1059
Asparaginsyre 228 520 1059
Glutaminsyre 558 1270 1059
Glycin 57 130 1059
Prolin 272 620 1059
Serin 158 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby