Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 47
Sild, marineret
Engelsk navn
Herring, pickled, canned
Taxonomisk navn
Clupea harengus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1138 kJ 1003
Energi, kcal 272 kcal 1003
total-N 1,908 g 1,504 - 2,336 22 1126, 1839, 1841
Protein, total 11,9 g 9,400 - 14,600 22 1126, 1839, 1841
Protein, deklaration 11,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 19,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 19,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 19,7 g 1003
Tilsat sukker 18,0 g 1321
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 16,2 g 8,55 - 24,1 26 1126, 1818, 1839, 1841
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,7 g 1,42 - 5,2 22 1126, 1839, 1841
Tørstof 50,5 g 39,9 - 58,9 22 1126, 1839, 1841
Vand 49,5 g 41,100 - 60,100 22 1126, 1839, 1841
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 12,7 RE 1003
Retinol 12,7 µg 6,0 - 25 16 1126, 1841
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 9,04 µg 1003
D3 cholecalciferol 9,04 µg 5,2 - 13,4 16 1126, 1841
E-vitamin 1,60 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,60 mg 1501
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,030 mg 1355
B2-vitamin, riboflavin 0,170 mg 1355
Niacin 4,73 NE 1003
niacin 2,50 mg 1355
Folat 1,80 µg 6 1803
B12-vitamin 7,36 µg 5,2 - 9,3 16 1126, 1841
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1950 mg 1180 - 2260 6 1839
Natrium, Na 1180 mg 620 - 1550 6 1839
Kalium, K 44,0 mg 27 - 56 6 1839
Calcium, Ca 30,0 mg 14,5 - 62 6 1839
Magnesium, Mg 6,40 mg 5,1 - 7,6 6 1839
Phosphor, P 52,0 mg 39 - 75 6 1839
Jern, Fe 0,920 mg 0,55 - 1,32 6 1839
Kobber, Cu 0,120 mg 0,083 - 0,15 6 1839
Zink, Zn 0,640 mg 0,27 - 1,02 6 1839
Jod, I 73,8 µg 19 - 120 16 1126, 1841
Mangan, Mn 0,029 mg 0,010 - 0,076 6 1839
Chrom, Cr 2,00 µg 3 1348
Selen, Se 19,0 µg 16 - 25 6 1839
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Cobolt, Co 1,00 µg 0,4 - 1,0 3 1348
Nikkel, Ni 0,670 µg 0,670 0,57 - 0,77 2 T 48
Fluor, F 280 µg 200 - 400 3 1348
Silicium, Si 0,200 mg 1 1348
Aluminium, Al 0,100 mg 3 1348
Bor, B 30,0 µg 20 - 40 3 1348
Brom, Br 2000 µg 1 1348
Kviksølv, Hg 4,00 µg 1,4 - 6,0 6 1839
Arsen, As 117 µg 26,3 - 264,8 60 T 48
Cadmium, Cd 0,547 µg 0,02 - 1,72 60 T 48
Bly, Pb 1,51 µg 0,0 - 45,5 49 T 48
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 1,49 mg <0,01 - 13,2 35 1455
Tyramin 0,150 mg <0,01 - 16,1 32 1455
Phenylethylamin 0,146 mg <0,01 - 1,37 32 1455
Putrescin 0,910 mg 0,16 - 1,75 32 1455
Cadaverin 1,45 mg 0,005 - 30,0 32 1455
Spermin 0,089 mg <0,01 - 2,6 32 1455
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,60 g 0 - 3,2 4 1839
Glucose 1,70 g 0 - 3,4 4 1839
Monosaccharider, total 3,30 g 1003
Lactose 0 g 4 1839
Maltose 0 g 4 1839
Saccharose 17,6 g 12,1 - 22,3 4 1839
Disaccharider, total 17,6 g 1003
Raffinose 0 g 4 1839
Sukkerarter, ialt 20,9 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 1,24 8,33 1126
C16:0 1,72 11,5 1126
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,143 0,96 1126
C20:0 0,030 0,20 1126
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,570 3,82 1126
C18:1,n-9 1,36 9,13 1126
C18:1,n-7 0,175 1,17 1126
C20:1,n-11 2,27 15,2 1126
C22:1,n-9 0,210 1,41 1126
C22:1,n-11 3,47 23,2 1126
C24:1,n-9 0,173 1,16 1126
C18:1,trans n-9 0,069 0,46 1126
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,171 1,15 1126
C18:3,n-3 0,182 1,22 1126
C18:4,n-3 0,401 2,69 1126
C20:5,n-3 0,780 5,23 1126
C22:5,n-3 0,075 0,50 1126
C22:6,n-3 1,02 6,82 1126
Andre fedtsyrer 0,865 5,80 1126
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,14 21,0 1003
Sum monoumættede 8,22 55,1 1003
Sum polyumættede 2,63 17,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,069 0,46 1003
Fedtsyrer, total 14,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,46 16,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,171 1,15 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 58 mg 58 58 - 58 2 T 48
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 591 310 1059
Leucin 973 510 1059
Lysin 1050 550 1059
Methionin 343 180 1059
Cystin 59 31 1059
Phenylalanin 515 270 1059
Tyrosin 343 180 1059
Threonin 534 280 1059
Tryptofan 134 70 1059
Valin 725 380 1059
Arginin 687 360 1059
Histidin 305 160 1059
Alanin 706 370 1059
Asparaginsyre 1180 620 1059
Glutaminsyre 1320 690 1059
Glycin 553 290 1059
Prolin 458 240 1059
Serin 496 260 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby