DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 478
Likør, Curacao
Engelsk navn
Liqueur, Curacao
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1243 kJ 1003
Energi (kcal) 297 kcal 1003
Protein 0,0 g 1344
Protein, deklaration 0,0 g 1344
Kulhydrat difference 25,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 25,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 26,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1344
Alkohol 27,9 g 1344
Aske 1,0 g 2007
Tørstof 54,4 g 1003
Vand 45,6 g 1003
Nitrogen 0,000 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1344
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kobber 0,0190 mg 0,014 0,006 - 0,038 5 1088
Zink 0,150 mg 0,035 - 0,61 5 1088
Cadmium 0,1000 µg 0,1 - 0,24 5 1088
Bly 1,60 µg 1 - 3,1 5 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 26,9 g 1344
Tilsat Sukker 26,9 g 1 2133
Frie sukkerarter 26,9 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800
Massefylde 1,1 1 2026

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby