Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 483
Fløde 13 %
Engelsk navn
Cream, 13 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 624 kJ 1003
Energi, kcal 149 kcal 1003
total-N 0,455 g 0,376 - 0,533 36 1236
Protein, total 2,9 g 2,399 - 3,401 36 1236
Protein, deklaration 2,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 13,5 g 11,1 - 15,8 147 1236, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 1001
Tørstof 21,5 g 19,600 - 23,400 105 1236
Vand 78,5 g 76,600 - 80,400 105 1236
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 120 RE 1003
Retinol 115 µg 1003
ß-caroten 59,0 µg 1003
D-vitamin 0,180 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,045 µg 0,044 0,0263 - 0,0637 3 1957
25-hydroxycholecalciferol 0,027 µg 0,028 0,0202 - 0,0313 3 1957
E-vitamin 0,340 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,340 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,036 mg 0,035 - 0,038 5 1046
B2-vitamin, riboflavin 0,187 mg 0,157 - 0,214 4 1046
Niacin 0,730 NE 1003
niacin 0,080 mg 0,075 - 0,086 2 1046
B6-vitamin 0,047 mg 0,040 - 0,054 2 1046
Pantothensyre 0,300 mg 1001
Biotin 1,40 µg 1001
Folat 12,0 µg 9 - 14 10 1803, 1845
Frit folat 3,00 µg 1001
B12-vitamin 0,370 µg 1 1046
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg 0,5 - 1,5 25 1235
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 80,0 mg 69 - 91 11 1232
Natrium, Na 39,0 mg 33,0 - 45,0 25 1232
Kalium, K 136 mg 119 - 153 25 1232
Calcium, Ca 104 mg 90 - 118 25 1232
Magnesium, Mg 10,7 mg 9,0 - 12,4 25 1232
Phosphor, P 79,0 mg 65 - 93 27 1232
Jern, Fe 0,040 mg 0,035 - 0,044 4 1043
Kobber, Cu 0,007 mg 1001
Zink, Zn 0,370 mg 0,26 - 0,48 11 1234
Jod, I 10,1 µg 1,0 - 21,7 30 T 1174
Mangan, Mn 0,007 mg 1001
Chrom, Cr 0,052 µg 0 - 0,221 18 1538
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1348
Nikkel, Ni 0,179 µg 0,00 - 1,29 17 T 1174
Kviksølv, Hg 0,100 µg 4 1348
Arsen, As 1,00 µg 1 1348
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Citronsyre 0,175 g 0,133 - 0,217 20 1224
Organiske syrer, tot. 0,175 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 3,95 g 3,54 - 4,36 23 1224
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 3,95 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 3,95 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,443 3,48 1818
C6:0 0,488 3,83 1818
C8:0 0,228 1,79 1818
C10:0 0,404 3,17 1818
C12:0 0,451 3,55 1818
C14:0 1,32 10,3 1818
C16:0 3,77 29,6 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 1,51 11,8 1818
C20:0 0,035 0,27 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,174 1,36 1818
C16:1,n-7 0,223 1,75 1818
C18:1,n-9 3,27 25,7 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,105 0,82 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,259 2,04 1818
C18:3,n-3 0,060 0,47 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,64 67,9 1003
Sum monoumættede 3,77 29,6 1003
Sum polyumættede 0,319 2,51 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 12,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,060 0,47 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,259 2,03 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 45 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 168 370 1059
Leucin 278 610 1059
Lysin 259 570 1059
Methionin 73 160 1059
Cystin 22 49 1059
Phenylalanin 146 320 1059
Tyrosin 123 270 1059
Threonin 123 270 1059
Tryptofan 39 86 1059
Valin 200 440 1059
Arginin 100 220 1059
Histidin 82 180 1059
Alanin 96 210 1059
Asparaginsyre 237 520 1059
Glutaminsyre 578 1270 1059
Glycin 59 130 1059
Prolin 282 620 1059
Serin 164 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby