DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 495
Blæksprutte, rå
Engelsk navn
Octopus, raw
Taxonomisk navn
Octopus bimaculatus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 324 kJ 1003
Energi, kcal 77 kcal 1003
Nitrogen, total 2,624 g 1347
Protein, videnskabelig 16,4 g 1347
Protein, deklaration 16,4 g 1347
Kulhydrat, difference 0,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 1,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,9 g 1347
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1347
Tørstof 19,0 g 1347
Vand 81,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 50,0 RE 1003
Retinol 50,0 µg 1311
D-vitamin 1,000 µg 1003
D3-vitamin 1,000 µg T 163
E-vitamin 2,10 α-TE
alfa-tokoferol 2,10 mg 1 1034
B1-vitamin 0,0670 mg 0,02 - 0,14 5 1369
B2-vitamin, riboflavin 0,0730 mg 0,04 - 0,11 5 1369
Niacinækvivalent 3,20 NE 1003
Niacin 3,20 mg 1,3 - 5,3 3 1369
B6-vitamin 0,360 mg 1 1369
Folat 10,00 µg 1311
B12-vitamin 10,00 µg 1311
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1 1369
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 363 mg 1 1367
Kalium, K 232 mg 1 1367
Calcium, Ca 28,0 mg 12 - 39 3 1367
Fosfor, P 109 mg 66 - 151 3 1367
Jern, Fe 1,50 mg - 2,5 3 1368
Zink, Zn 1,62 mg 1368
Jod, I 20,0 µg 1368
Mangan, Mn 0,01000 mg 1368
Chrom, Cr 2,00 µg 1,2 0,3 - 5,5 15 1906
Selen, Se 26,0 µg 24,7 15,6 - 44 15 1906
Nikkel, Ni 1,10 µg 0,7 0 - 2,8 15 1906
Kviksølv, Hg 1,20 µg 0,8 0 - 4,4 15 1906
Arsen, As 545 µg 42,6 15,3 - 6280 15 1906
Cadmium, Cd 43,2 µg 25,2 1,3 - 151 15 1906
Bly, Pb 3,10 µg 1,7 0 - 18,5 15 1906
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Stivelse 1,50 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,720 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 210 mg 1347

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby