Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 500
Solbærsaft, sur, koncentreret
Engelsk navn
Currant, black, juice, concentrated, sugar not added
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 214 kJ 1003
Energi, kcal 51 kcal 1003
total-N 0,080 g 1003
Protein, total 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 11,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 11,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 11,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1321
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 12,2 g 1001
Vand 87,8 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1 1034
Niacin 0,217 NE 1003
niacin 0,150 mg 0,14 - 0,19 2 1018
C-vitamin 66,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 66,0 mg 18 - 105 11 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 26,9 mg 21,6 - 30,3 6 1015
Phosphor, P 19,6 mg 12,7 - 26,3 6 1015
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 7,00 g 1321
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,074 21,1 T 11
C18:0 0,007 1,94 T 11
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,028 7,86 T 11
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,161 46,1 T 11
C18:3,n-3 0,081 23,0 T 11
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 11
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,081 23,1 1003
Sum monoumættede 0,028 7,98 1003
Sum polyumættede 0,242 68,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,351 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,081 23,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,161 45,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 1656
Leucin 0 1656
Lysin 0 1656
Methionin 0 1656
Cystin 0 1656
Phenylalanin 0 1656
Tyrosin 0 1656
Threonin 0 1656
Tryptofan 4 55 T 11
Valin 0 1656
Arginin 0 1656
Histidin 0 1656
Alanin 0 1656
Asparaginsyre 0 1656
Glutaminsyre 0 1656
Glycin 0 1656
Prolin 0 1656
Serin 0 1656

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby