Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 514
Tyttebær, syltede
Engelsk navn
Lingonberry, jam
Taxonomisk navn
Vaccinium vitis-idaea L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 660 kJ 1003
Energi, kcal 158 kcal 1003
total-N 0,032 g 1347
Protein, total 0,2 g 1347
Protein, deklaration 0,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 39,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 37,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 37,0 g 1003
Tilsat sukker 26,0 g 1003
Kostfiber 2,5 g 1347
Fedt, total 0,2 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 0,1 g 1347
Tørstof 40,0 g 1347
Vand 60,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1347
Niacin 0,033 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 20,0 mg 1347
Kalium, K 45,0 mg 1347
Calcium, Ca 10,0 mg 1 1030
Magnesium, Mg 4,00 mg 1347
Phosphor, P 10,0 mg 1347
Jern, Fe 0,260 mg 1347
Zink, Zn 0,090 mg 1347
Mangan, Mn 1,70 mg 1 1348
Chrom, Cr 2,00 µg 1 1348
Nikkel, Ni 5,00 µg 4 T 769
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,006 3,89 T 769
C18:0 0,001 0,52 T 769
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,21 T 769
C18:1,n-9 0,022 13,9 T 769
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,057 35,9 T 769
C18:3,n-3 0,073 45,6 T 769
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 769
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,007 4,40 1003
Sum monoumættede 0,022 13,8 1003
Sum polyumættede 0,130 81,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,159 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,073 45,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,057 35,8 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 2 63 1027

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby